Feestboot Huren

Partyboot Hét Partyschip is veruit de leukste feestboot !
Bij ons ben je aan het juiste adres voor een spetterend feest.
We organiseren al meer dan 15 jaar feesten.
Meer dan 75.000 gasten gingen heel tevreden van boord af.

En … we hebben tal van arrangementen en aanbiedingen.
Ik ben wel benieuwd naar een vrijblijvende offerte !

De Feestboot voor allerlei Party’s & Feesten
De leukste party’s voor families, bedrijven, verenigingen, studenten, noem maar op !
Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke party’s.

Maar … waarom zou je voor ons kiezen ?
• Alles kan, alles mag, het is jóúw party !
• Leuker & gezelliger. Uniek en onvergetelijk !
• Messcherpe aanbiedingen !
• Onbeperkte keuze eten en drinken !
• Bij ons weet je, 1-2-3, wat het kost !
• Tevreden klanten, prima referenties !

Alles kan, alles mag, het is jóúw party !
Zoals we al zeiden: JIJ hebt de regie over jouw party ! Vertel ons je wensen en we zullen het realiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in de afgelopen 15 jaar al wel eens gedaan … . Jij bepaald daarbij de datum en tijden waarop je wilt varen, het vaargebied en de route, wat er wel en niet gedronken mag worden aan boord, of je hapjes wilt of een buffet … . Ja; zelfs eigen catering is mogelijk bij ons aan boord. (Eigen drankjes niet overigens !).

Het is bij ons leuker & gezelliger; we zijn uniek en onvergetelijk !
De Feestboot Hét PartySchip is een leuk en oergezellig schip. Het is geschikt voor zowel kleine groepjes (vanaf 10 à 15 personen) tot aan grotere groepen (van 80 à 100 personen). Er zijn twee heerlijke buitendekken (voor & achter) en twee binnendekken (boven het Panoramadek en beneden de Salon). De Salon is een echt ouderwets Amsterdams café. Boven is het Panoramadek, met een schitterend uitzicht over het water. En … we varen het hele jaar door. Kortom: een party aan boord van Hét PartySchip is véél leuker dan een party aan de wal.
Klik hier om bij ons rond te kijken !

We hebben messcherpe aanbiedingen !
Van “Low-budget” tot “Het-kan-niet-op !”. Aan boord van Hét PartySchip kan het allemaal. Het is maar net wat je wilt. Zowel voor een zeer bescheiden budget als voor een exclusief arrangement zijn er bij ons talloze mogelijkheden. Er zijn al aanbiedingen vanaf € 25,– per persoon. (3 Uur varen met een drankje).
Klik hier voor onze messcherpe aanbiedingen !

Een onbeperkte keuze aan eten en drinken !
Op de eerste plaats bepaal je zelf wat er wel en niet aan boord gedronken mag worden. En je kan kiezen tussen “noteren wat er gedronken wordt” of “all-inclusive-arrangementen” (vrij, onbeperkt drinken). Ook kan er met muntjes gewerkt worden. Het is maar net wat je wilt. Samen bekijken we wat voor jou de beste en voordeligste oplossing is.
Ook qua catering is aan boord van de Feestboot Hét PartySchip van alles mogelijk, hapjes, broodjes, soepje, van eenvoudige tot en met luxueuze buffetten. Prijzen van de buffetten beginnen al vanaf € 22,50 p.p.. Met daarbij voor elk wat wils. En … al onze buffetten zijn compleet ! (Inclusief voorgerecht en dessert. Bij andere rederijen moet je daar apart voor betalen !). Uiteraard wordt er rekening gehouden met specifieke wensen / voorkeuren / diëten. Zelfs eigen catering is bij ons aan boord mogelijk. (Alleen eigen drankjes niet !).
Klik hier voor onze menukaart !

Wil je nú weten wat jouw feestje kost ?
Bereken dan je eigen party en kijk met een paar muisklikken wat het je kost. Vrijblijvend en zonder enige verplichting. Geen offerte aanvragen, niets van dat alles ! Geen moeilijk gedoe; gelijk inzage in wat exact de kosten zijn; tot op de cent nauwkeurig. Zo simpel kan het zijn.
Wil je weten wat het kost ? Bereken het nú zelf !

Tevreden klanten, prima referenties !
Je bent bij ons in vertrouwde handen. Honderden opdrachtgevers gingen je de afgelopen jaren al voor. Particuliere opdrachtgevers, maar ook tal van kleine en grote bedrijven.
Klik hier voor onze referenties !

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties

Heb je specifieke vragen ?
Bel me (Patrick Overgaag) op 0172 – 506 222.
Of mail naar info@hetpartyschip.nl .

P.S.: helaassss; niet in heel Nederland
Onze feestboot vaart niet door heel Nederland.
Klik hier voor een overzicht van al onze vertrekplaatsen.