bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest – bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje ?
Of een compleet verzorgd bedrijfsfeest ? Nou; je hebt het gevonden !
Voor écht leuke bedrijfsfeesten ben je bij Hét PartySchip op het juiste schip !
Wij arrangeren jullie party exact zoals jullie deze hebben willen.

En … vaste prijzen en “All-inclusive” arrangementen !
Het PartySchip werkt, speciaal voor een bedrijfsfeest, met messcherpe “all-inclusive”-arrangementen. Ofwel vaste prijzen voor varen, eten en drinken. (Dit laatste uiteraard onbeperkt). Je weet, als bedrijf, van te voren precies waar je aan toe bent. Achteraf geen torenhoge drankrekeningen. Voor een bedrijfsfeest wel zo prettig. En … binnen het drankenpakket hebben we verschillende arrangementen met naar keuze wel of geen binnen- of buitenlands gedistilleerd. Kortom: Het leukste bedrijfsfeest voor de beste prijs !
Wil je weten wat het globaal kost ? Vraag dan nú -geheel vrijblijvend- offerte aan !

Video bedrijfsfeest.

Bewezen succesformules.
Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 75.000 gasten weten we exact wat er nodig is voor een geslaagd bedrijfsfeest. Naast, varen, eten, drinken zijn een zanger, Black Jack en Karaoke vaak de succesnummers. Uiteraard is dit afhankelijk van het soort bedrijf wat we aan boord hebben. En of het uitbundig moet zijn of juit niet. Graag adviseren we daarin. Geheel vrijblijvend uiteraard. Klik hier !

Aanbiedingen
Een groot of klein bedrijfsfeest ? Ingetogen of extravagant ?
Een bedrijfsfeest op het water is anders en altijd een succes.
En ook met een bescheiden budget zijn er legio mogelijkheden. (Al v.a. € 25,– p.p. !)
Zie hiervoor onze aanbiedingen.

Er kan van alles
Gezellig bijpraten, van de omgeving genieten of op een swingende avond helemaal uit je dak gaan met elkaar ? Het is maar net wat je wilt op je bedrijfsfeest. Wij horen jullie wensen aan en hoe je de avond (of dag) wilt hebben. Wij zorgen voor de invulling ervan. Absoluut probleemloos. Dat alles onder het motto: “Alles kan, alles mag”.

Supergezellig
Het PartySchip is een oergezellig schip en geschikt voor een bedrijfsfeest met tussen de 10 a 15 tot aan circa 100 personen. Er zijn twee buiten dekken (voor & achter) en twee binnen dekken (boven het Panoramadek en beneden de Salon). In de Salon (beneden) waan je je in een echt ouderwets Amsterdams café. Er is een dansvloer aan boord. We varen het hele jaar door want er is verwarming aanwezig. (Loop in 3D rond !)

Vaargebied
Het vaargebied is de Randstad. Onze thuishaven ligt bij Schiphol. Dus varen we geregeld in Amsterdam. Maar ook op de Zuid Hollandse plassen. Van alle vaargebieden in Nederland wordt dit gebied als het mooiste beschouwd. Er zijn eindeloos veel tripjes te bedenken met onderweg allerlei uitstapjes. Vaak is een korte onderbreking wel zo fijn op een bedrijfsfeest. (Bijvoorbeeld wandelpuzzeltocht, of BBQ op eiland; indien gewenst).

Catering
Aan boord van Het PartySchip is voor een bedrijfsfeest ook qua catering alles mogelijk, hapjes, broodjes, soepje, eenvoudige en luxueuze buffetten. Mooie buffetten vanaf € 20,– tot 32,50. Met daarbij voor elk wat wils. Uiteraard kan rekening gehouden worden met specifieke voorkeuren / diëten. (Lees meer … )

Uniek PartyEiland
Een bedrijfsfeest aan boord van Hét PartySchip is véél leuker dan een party aan de wal.
Zeker op ons unieke PartyEiland met allerlei mogelijkheden.
(Wandelen, spelletjes, BBQ). (Lees meer … )

Prijsindicatie
Wil je snel weten wat jouw bedrijfsfeest kost ?
Met slechts 10 muisklikken bereken je je eigen feestje.
(Lees meer … )

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties

Heb je specifieke vragen ?
Bel me (Patrick Overgaag) op 06 – 535 122 49.
Of mail naar info@hetpartyschip.nl .