Bruiloft aan boord van Hét Partyschip

Een koperen, zilveren of gouden bruiloft?
Aan boord van Hét PartySchip is een bruiloft wel een heel bijzondere gebeurtenis. Jullie geven jullie wensen op en wij zorgen ervoor dat de hele party verloopt zoals jullie die voor ogen hebben. Wordt het een gezellig een middagje varen met vrienden en familie ? Of wordt het een spetterende feestavond waarbij “het dak er af gaat”? Eventueel met zanger of bandje ? Of een heerlijk buffet of zelfs een BBQ ? Het kan allemaal. het is maar net wat JULLIE willen. Tot en met een uniek feest, “met alles erop en eraan” op ons “eigen” PartyEiland … .

Bruiloften te kust en te keur
In ons meer dan 15-jarig bestaan hebben we inmiddels honderden bruiloften op het water georganiseerd; niet één was het zelfde. Elke bruiloft was heel bijzonder en elke bruiloft was heel speciaal !

Bespreek je wensen met de Kapitein
Wij zorgen voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Een feest dat afwijkt van alle bekende standaard feestjes in standaard zaaltjes. Daar zijn we inmiddels toch wel op uitgekeken ?

Het PartySchip
Is een oergezellig partyschip voor een bruiloft en geschikt voor groepen vanaf 10 a 15 tot aan circa 100 personen. Er zijn twee buiten dekken (voor & achter) en twee binnen dekken (boven en beneden de Salon). In de Salon (beneden) waan je je in een echt ouderwets Amsterdams café. Er is een dansvloer aan boord. En … we varen het hele jaar door . (Verwarming aanwezig). Het vaargebied is de Randstad en meer specifiek de Zuid Hollandse plassen. Van alle vaargebieden in Nederland wordt dit gebied als het mooiste beschouwd. Er zijn eindeloos veel tripjes te bedenken met onderweg allerlei uitstapjes. (Indien gewenst).
Klik hier als je even aan boord “rond wilt kijken” !

Catering
Aan boord van Het PartySchip is ook qua catering alles mogelijk, hapjes, broodjes, soepje, eenvoudige en luxueuze bruiloft buffetten. Mooie buffetten vanaf € 20,– tot 32,50. Met daarbij voor elk wat wils. Uiteraard kan rekening gehouden worden met specifieke voorkeuren / diëten. (Lees meer … )

En … uiteraard hebben we ook aanbiedingen:
€ 25,– Feest aanbieding, 3 uur varen met 4 drankjes.
€ 30,– Feest de Luxe aanbieding, 4 uur varen met 3 hapjes p.p. en 5 drankjes.
€ 55,– Party aanbieding, 4 uur varen met buffet Rood licht en 5 drankjes.
€ 65,– Jubileum aanbieding, het béste aanbod ! 5 uur varen buffet Jubileum en 6 drankjes.
€ 80,– BBQ aanbieding, 5 uur varen met BBQ-buffet, bezoek aan het PartyEiland en 6 drankjes.
(Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedingen)

Wil je weten wat jouw bruiloft kost ?
Geen zin om offerte aan te vragen maar wil je wel even weten wat het kost ?
Ook dat kan bij ons … . Met een paar muisklikken weet je alles !
Bereken nú je eigen feestje en klik hier !

Of wil je meer informatie ?
Heb je een vraag of wil je een advies ?
Neem dan contact met ons op.

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Offerte
Kijk eens rond
Huwelijk

Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties