Een feest boot huren ?

Je hebt wat te vieren en zoekt een leuke locatie.
Waarom dan niet een feest boot huren ?
De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.
En … het is vele malen leuker dan een feestje op “de vaste wal”.

Je kunt een feest boot huren voor een familiefeest of verjaardagsfeest.
Een gezellige en ontspannen dag op het water, met familie en vrienden op een feest boot. Heerlijk varen terwijl aan boord alles voor je verzorgd wordt. Hapjes, drankjes, desgewenst een compleet buffet.

Je kunt ook een feest boot huren voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest.
Ook hier geldt weer: alles kan, alles is mogelijk op de feest boot. Van een eenvoudig samenzijn, onder elkaar even bijpraten met collega’s. Tot en met een spetterende feestavond met alles er op en eraan. Prosecco, drankjes, buffet, DJ, zanger, artiesten; alles is mogelijk. Beperkingen bij een feest boot huren zijn er nagenoeg niet.

Maar … je kunt een feest boot huren voor een huwelijk of bruiloft.
En huwelijk of een bruiloft is telkens ook weer uniek aan boord. Zelfs aan boord trouwen kan. Ook hebben we verschillende leuke locaties aan de wal. Het leuke van een feest boot huren voor een bruiloft is dat je gezellig samen bent met familie en vrienden. Ook hier kan weer van alles. Alleen de plechtigheid aan boord. (Of niet). De receptie aan boord, het eten aan boord, een feest avond aan boord. Je richt het allemaal in zoals jij het aan boord hebben wilt.

En … je kunt ook een feest boot huren voor een rondvaartje of boottochtje.
We varen in het gebied van de Zuid-Hollandse plassen. Dus de Westeinder (onze thuishaven), de Braassemermeer en de Kager plassen. Stuk voor stuk schitterende natuurgebieden met elk zijn specifieke unieke uitzichten en fraaie plekjes. Samen met de Kapitein bespreek je wat de wensen zijn en welke route er gevaren moet worden. En … onderweg even afmeren en de benen strekken behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden ?
Vraag dan hier -geheel vrijblijvend- een offerte aan.

Of … wil je nú weten wat jouw feestje kost ?
Bereken dan je eigen party en kijk met een paar muisklikken wat het je kost. Vrijblijvend en zonder enige verplichting. Geen offerte aanvragen, niets van dat alles ! Geen moeilijk gedoe; gelijk inzage in wat exact de kosten zijn; tot op de cent nauwkeurig. Zo simpel kan het zijn.
Wil je weten wat het kost ? Bereken het nú zelf !

Tevreden klanten, prima referenties !
Je bent bij ons in vertrouwde handen. Honderden opdrachtgevers gingen je de afgelopen jaren al voor. Particuliere opdrachtgevers, maar ook tal van kleine en grote bedrijven.
Klik hier voor onze referenties !

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties

Heb je specifieke vragen ?
Bel me (Patrick Overgaag) op 06 – 535 122 49.
Of mail naar info@hetpartyschip.nl