Een partyschip huren ?

Je kan het partyschip huren voor verschillende soorten arrangementen, dagtochten, rondvaarten. Maar ook om een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren. Ook hebben we verschillende aantrekkelijke aanbiedingen; al vanaf € 25,– p.p.

Met onze meer dan 15-jarige ervaring garanderen wij een onvergetelijke party. Het unieke aan boord van een partyschip huren is de onvergetelijke sfeer, de vriendelijke bediening, de keuze uit een groot assortiment drankjes en de heerlijke catering. Na afloop kan je terugkijken op een onvergetelijke party.

Het leuke van een partyschip huren is ook het varen door de omgeving. Het wisselende landschap van de Westeinder, Kaag en Braasem levert een “levend schilderij” op. Volop natuur met afwisselend recreatieve en agrarische bestemmingen. Daarbij wordt in overleg de vaarroute met jou bepaald.

Het PartySchip heeft een bijna onbeperkt aantal op- en afstapplaatsen door de hele Randstad heen. Onze thuishaven voor het partyschip huren is de Westeinder plas, onder de rook van Schiphol. Hier beschikken we over onbeperkte, gratis parkeerplaatsen.

Ook kan je een partyschip huren voor bijvoorbeeld een huwelijk of bruiloft. Op diverse plaatsen kan je op het schip het huwelijk voltrekken. Ook beschikken we over aan aantal vaste locaties aan de wal. Een van de meest romantische is o.a. De Molen van Sloten te Amsterdam.

Het bijzondere van het partyschip huren is dat het een authentiek schip is uit de vorige eeuw, met een respectabele staat van dienst. Benedendeks hebben we de salon met de bar en de roef. Bovendeks hebben we het panoramadek, de stuurhut, het voor- & achterdek. Door deze indeling is het partyschip te huren voor zowel kleine als grote groepen. De sfeer aan boord is maritiem, maar heeft ook iets van een gezellig, ouderwets café. Geen rondvaartboot dus.

Alle faciliteiten zijn aanwezig. Een muziekinstallatie waarop je je MP3-speler, laptop of telefoon kan aansluiten. Draadloze microfoons. En uiteraard normale 220 volt aansluitingen voor overige apparatuur. Vanzelfsprekend kan je het  partyschip huren en vervolgens helemaal versieren. Ook voor een feest- of bedrijfsvlag hebben we een mooi plekje achterop. Wil je een eigen dj, band, zanger, artiest of fotograaf aan boord zetten ? Geen enkel probleem !

Voor meer informatie een partyschip huren staan we je graag te woord.

Bel: 06 – 535 122 49.

Of, bereken nú je eigen feestje !

Kijk op: https://www.hetpartyschip.nl/calculatie/

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina’s over:

Partyschepen

Een feestboot huren