• Partyboot huren

  HetPartyschip.nl heeft alle partyboten in Nederland voor jou op een rij gezet. Ga direct naar partyboot huren en vraag een vrijblijvende offerte aan of vul het formulier op deze pagina!

  • Alle rederijen op een plek.
  • Bespaar tijd en voorkom frustratie
  • Vergelijk en bespaar
  • 24/7 bereikbaar
 • Feestboot huren

  HetPartyschip.nl heeft alle feestboten in Nederland voor jou op een rij gezet. Ga direct naar feestboot huren en vraag een vrijblijvende offerte aan of vul het formulier op deze pagina!

  • Alle rederijen op een plek.
  • Bespaar tijd en voorkom frustratie
  • Vergelijk en bespaar
  • 24/7 bereikbaar
 • Themafeest organiseren

  HetPartyschip.nl heeft alle themafeesten op het water voor jou op een rij gezet. Ga direct naar themafeest organiseren en vraag een vrijblijvende offerte aan of vul het formulier op deze pagina!

  • Alle rederijen op een plek.
  • Bespaar tijd en voorkom frustratie
  • Vergelijk en bespaar
  • 24/7 bereikbaar

feesten op het water

Familiefeest of personeelsfeest organiseren?

Zoek, vind en feesten maar!

 • Datum

  Wanneer wil je feesten?
 • Tijd

  Hoe laat begint je feest?
 • Plaats

  Waar gaan we opvaren?

Bruiloft op een boot via HetPartyschip.nl

HetPartyschip.nl is hét adres voor al uw feesten op het water : Zoek, vind en boek! Open, Eerlijk & Betrouwbaar!

 

Eerst even een belangrijk vraagje:

Ga je nog trouwen? Compleet met Huwelijk?

Of ben je al getrouwd? Een bruiloft dus!

Bij HetPartyschip.nl weten we als geen ander dat dat een wereld van verschil is. En dat dus ook de uitvoering van jullie party compleet anders is!

Gaan jullie nog trouwen / in het huwelijk treden?

Dan heb je hier alle informatie over: Trouwen op het water! En alles daar omheen of een huwelijksboot huren. En wat er allemaal kan.

Ben je al getrouwd? Hebben we het over een bruiloft dus?

Dan heb je hier alle informatie over: De bruiloft op een partyschip. En alles wat daarom heen kan allemaal. Of als het meer een familiefeestje is, info over een familiefeest. Of als je een leuk feest op een PartyEiland wil, info over feesten op een PartyEiland.

Hoe dan ook!

Je feest boeken via HetPartyschip.nl En wij zorgen voor een onvergetelijke party. Een party die afwijkt van de bekende standaard feestjes in standaard zaaltjes. Daar zijn we inmiddels toch wel op uitgekeken? Ja toch!!

HetPartyschip.nl

Boek je een oergezellig schip en geschikt voor groepen vanaf 10 à 15 personen tot aan circa 100 à 150 personen (*).

Een voorbeeld: er zijn twee buiten dekken (voor & achter) en twee binnen dekken (boven en beneden de Salon). In de Salon (beneden) waan je je in een echt ouderwets Amsterdams café. Er is een dansvloer aan boord. En … we varen het hele jaar door . (Verwarming aanwezig). Het vaargebied is de Randstad en meer specifiek de Zuid Hollandse plassen. Van alle vaargebieden in Nederland wordt dit gebied als het mooiste beschouwd. Er zijn eindeloos veel tripjes te bedenken met onderweg allerlei uitstapjes.

Voorbeeld:

Via HetPartyschip.nl is ook qua catering alles mogelijk, hapjes, broodjes, soepje, eenvoudige en luxueuze bruiloft buffetten. Mooie buffetten vanaf € 20,– tot 32,50. Met daarbij voor elk wat wils. Uiteraard kan rekening gehouden worden met specifieke voorkeuren / diëten. (Lees meer … ) En … uiteraard zijn er aanbiedingen: € 25,– Feest aanbiedingen, 3 uur varen met 4 drankjes. € 30,– Feest de Luxe aanbiedingen, 4 uur varen met 3 hapjes p.p. en 5 drankjes. € 55,– Party aanbiedingen, 4 uur varen met buffet Rood licht en 5 drankjes. € 65,– Jubileum aanbieding, het béste aanbod! 5 uur varen buffet Jubileum en 6 drankjes. € 80,– BBQ aanbieding, 5 uur varen met BBQ-buffet, bezoek aan een PartyEiland en 6 drankjes.

Wat kost een bruiloft op het water?

Je wlt weten wat jouw ideale trouwlocatie op het water gaat kosten? Vraag in nog geen minuut geheel vrijblijvende offertes via ons aan.

 

Ga direct naar:

>> Personeelsfeesten organiseren

>> Bedrijfsfeesten

>> Familiefeesten

>> Themafeest organiseren

>> Vrijgezellenfeesten organiseren

>> Studentenfeesten arrangementen

 

Feesten op het water organiseer je via HetPartyschip.nl

Naast het huren van een partyboot of partyschip kun je via ons in de toekomst terecht voor allerlei gerelateerde zaken / diensten. Houd ons in de gaten!

Familiefeesten organiseren - Personeelsfeest organiseren - Vrijgezellenfeest organiseren - Piratenfeest organiseren - Hawaiiparty organiseren - Studentenfeest organiseren - Bedrijfsfeest organiseren - Trouwen aan boord - Trouwlocaties - Bedrijfsuitje organiseren - Vertrekplaasten