Activiteiten; Hét PartySchip heeft veel te bieden !

Onderstaande voorbeelden zijn slechts een deel uit ons totale aanbod.
Er is nog veel meer mogelijk, afhankelijk van wensen, budget, etc.
Er zijn activiteiten mogelijk die niets kosten en activiteiten van € 5.000,- of meer … .

Toppers:
1. Black Jack !
Wat altijd een groot succes is, is Black Jack. Een spel dat iedereen leuk vind; maar zelden of nooit speelt omdat het in verhouding toch aardig wat geld kost. In het Casino kan je zo maar honderden Euro’s verliezen. Het leuke aan boord van Hét PartySchip is dat er géén verliezers zijn. Plus dat het geen inleggeld kost. Ook een opstelling van meerdere Black Jack tafels behoort tot de mogelijkheden.

2. Zanger !
Je wilt de beentjes van de vloer hebben ? Onze huiszangers zorgen ervoor. Zij hebben een allround repertoire, waar jij (en jouw gasten) een keuze uit maken. Er zijn meerdere microfoons aanwezig; dus meezingen kan en mag !

3. Karaoke !
Nu het toch over meezingen hebben, wat dacht u van Karaoke ? Altijd leuk, altijd lachen ! Bij ons aan boord en met een professionele karaoke installatie.

Meer Activiteiten ?
Je wilt méér actie aan boord van Hét PartySchip ?
Ook dat kan ! In principe zijn er viertal mogelijkheden aan activiteiten:

1. Op het achterdek van Hét PartySchip.
Wat we hier kunnen organiseren is onder andere Oud-Hollandse spellen, Black Jack en  Poker.

2. Aan de zijkant van Hét PartySchip.
Daar kunnen wij een platte dekschuit, een Party-ponton, vastmaken met daarop een mega-partytent. (Hierdoor hebben we meer mogelijkheden omdat we meer ruimte tot onze beschikking hebben).
Alles wat op het achterdek van Hét Partyschip kan, kan ook hier. Plus dat we hier bijvoorbeeld een band op kunnen stellen en een ruimere dansvloer creëren.

3. Ons unieke PartyEiland !
Met één of meerdere partytenten op een partyeiland. Hier zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt en kunnen wij ook activiteiten voor grotere groepen organiseren.
Ook hier geldt weer; alles wat we hiervoor genoemd hebben kan ook hier. Maar ook kan je bijvoorbeeld een Zeskamp-spel organiseren. Er zijn sloepjes aanwezig om zelf mee te varen. Of wil je zelf een vlot bouwen, roeien, met een kano of sloep varen, waterskiën, surfen, zeilen, zwemmen of duiken ? Het kan allemaal . Vergeet vooral niet om zwemkleding mee te nemen.

4. Onderweg !
Al varend naar een andere locatie en we organiseren daar het een en ander. Ergens onderweg dus. Ook hier weer ontelbaar veel mogelijkheden. Wat te denken van:

– Wandelpuzzeltocht
Gedurende een korte stop kan men in Woubrugge (Braassemermeer) of Rijsenhout (Westeinder) een leuke wandeling van drie kwartier maken in combinatie met een eenvoudige, ontspannen puzzeltocht.

– Midgetgolf / Paintbal
Tijdens een stop van twee uur kunnen we in Aalsmeer een compleet midgetgolf-arrangement verzorgen. Heel leuk tijdens een dagprogramma. Ook paintballen behoort tot de mogelijkheden gedurende een stop te Aalsmeer.

– Klompengolf
Een bijzondere activiteit op ons “eigen” PartyEiland. Hier is van alles mogelijk, vanaf een uurtje tot en met een volledig dag-programma.

– Zuivelboerderij
Een schitterende locatie waar u alle facetten van het Boerenleven uitgelegd krijgt.

– Musea
1-    Een bezoekje aan het Cruquius-museum te Cruquius. In het museum is te zien hoe het droogleggen van de Haarlemmermeer is verlopen en welke rol dit museum hierbij heeft gespeeld. Interessant en leuk om eens gezien te hebben.

2-   Molen van Sloten (Sloten / Amsterdam). Een zeer fraaie, historische molen met daaraan verbonden het Kuiperij-museum. 2 Bezienswaardigheden onder 1 dak.

3-   Scheepvaartmuseum, wel wat verder weg, maar ook heel leuk: met het VOC-schip te Amsterdam.

Vaartripjes
1-    Molenroute: ook heel leuk. Een vaartocht waarbij we langs verschillende molens in het gebied varen.

2-   Rondje Groene Hart, een vaartrip waarbij we Nieuwe Wetering, Leiden, Leiderdorp, Koudekerk, Alphen aan den Rijn, Woubrugge en tot besluit Oude Wetering aandoen.

3-   Vogelpark Avifauna te Alphen aan den Rijn ? Ook een heel leuk tripje. Zeker voor groepen met kinderen.

Heel bijzonder
Heel bijzonder zijn altijd de zogenaamde Gondelvaarten. Dit zijn varende optochten met verlichte schepen . Vaak ook met muziek of een band aan boord . Deze gondelvaarten worden gehouden te Aalsmeer, Oude-Wetering, Alphen aan den Rijn en Warmond. De data liggen al ver van te voren vast. Telkens weer een schitterende en feeërieke vertoning. Informeer vroegtijdig, want deze data zijn voor reserveringen heel geliefd !

Levende muziek
Hét PartySchip biedt vele mogelijkheden als het gaat om het verzorgen van levende muziek. Wij adviseren een 2- maximaal 3 mans-formatie, omdat een grotere band niet tot zijn recht zou komen in verband met de beperkte beschikbare ruimte. Qua uitvoering is wel weer alles mogelijk; van toetsenman tot een straatbandje. Hét PartySchip beschikt over een aantal eigen “huiszangers” die op een perfecte wijze de vaartocht tot een succes maken. Uiteraard zijn jij en jouw gasten ook perfecte artiesten die als sterren schitteren in een Karaokeshow.

Spellen
Aan boord van Hét PartySchip hebben wij een viertal gezellige Oud-Hollandse spellen. Deze zijn altijd aan boord aanwezig. Dit zijn de Ballenbak, Kegelspel, Doolhof en Ringwerpen. Stuk voor stuk spellen die al varende voor aanvullend en ongedwongen vermaak zorgen. Dit zonder de aandacht van de groep op te eisen. De spellen worden her en der (voordek, koepeldek, achterdek en salon) neergezet en diegenen die willen spelen kunnen hun gang gaan. Er kan in competitie gespeeld worden. Ook leuk voor groepen met kinderen.

Of Hét PartySchip Raadselspel. Dit bestaat uit 10 A-4 tjes met daarop elk 3 tekeningen. Wat de tekening betekent, dat moet geraden worden. Een leuk spel waarbij iedereen in groepjes over de boot zwerft.

Iets anders dan anders
Waarom niet? Wat te denken van een vuurspuwer, een limbodanser(es) of een buikdanseres ? Vraag naar de mogelijkheden.

Als uitbreiding op uw buffet
Is een haringkar, ijscoman, suikerspin, poffertjeskraam of sushibar wellicht iets voor u ?

Feestelijke afsluiting
Wat te denken van uw eigen vuurwerk bij het van boord af gaan als spetterend einde ? Het is allemaal mogelijk !

Nog véél meer mogelijkheden:
Bovenstaande mogelijkheden zijn vrijwel oneindig uit te breiden. Jouw eigen inbreng is voor ons veruit de belangrijkste ! Surf op internet op zoek naar ideeën en bespreek met ons de mogelijkheden. Hét PartySchip zal er alles aan doen om al jouw wensen te verwezenlijken !