Roken

Roken (indien gewenst) mag bij ons aan boord.

Ten minste als jij dat wilt  …
Zoals met alles bij ons aan boord bepaal jij ook of er al dan niet gerookt wordt. In principe valt Hét PartySchip onder de regeling voor de kleinere cafés. Aan boord van Hét PartySchip mag dus gerookt worden. Nogmaals; alleen als jij dat wilt ! Dus eindelijk een feestje waar niet de helft van de gasten buiten staat, en de andere helft binnen !

Roken is anders aan boord … !
Je kent de situatie wel: de ene helft van de gasten van je feestje zit binnen, de andere helft staat buiten te “paffen”.Want gezellig even een sigaretje roken kan je het niet meer noemen. Kortom party’s en feestjes zijn vaak volkomen sfeerloos geworden ! Aan boord van Hét PartySchip werkt dat héél anders. Buiten (overkapt) staan rokers en niet rokers bij elkaar. En door de vaarwind stoort dat niet. Ook loopt het Panoramadek naadloos over in het achterdek. Hier vind geen “harde” scheiding plaats. Rokers en Niet-rokers, het stoort elkaar opeens niet meer !

Meestal is het Panoramadek ook het “dans / disco-dek” ofwel rokers staan even buiten om te roken maar blijven wel bij de “disco” betrokken. En jawel, soms staan men ook te swingen op het achterdek. Ofwel rokers en niet-rokers in 1 en dezelfde disco ! Kan het leuker ?