Video’s Hét Partyschip

Om u een betere indruk te geven van partyboot Hét PartySchip heeft de Kapitein een aantal videoclips gemaakt. Varen, navigeren en party’s organiseren zijn zijn sterke kanten; een goede cameraman zal het waarschijnlijk nooit worden. Ofwel het zijn amateurfilmpjes !

Stuurhuis

Het stuurhuis is voor iedereen toegankelijk en verbindt via een trap de Salon met het Panorama-dek. Hier staat alle apparatuur opgesteld en van hieruit wordt de vaarroute uitgestippeld. Daar waar mogelijk mag het roer van het 45.000 kg zware schip over genomen worden.

Panorama-dek

Vanuit het Stuurhuis kom je op het Panorama-dek. Normaal staat hier 1 statafel met daar omheen 6 krukken. Aan de zijkanten is een extra brede vensterbank met aan beiden zijden 6 krukken. Andere opstellingen zijn op verzoek ook mogelijk. De zijkanten zijn voorzien van grote ramen, zodat een fraai uitzicht gegarandeerd is. Aan de achterkant van het Panorama-dek grenst het Achterdek.

Salon

De Salon is één grote varend, nautisch ingerichte Amsterdamse Kroeg. Met veel aankleding zoals koperwerk, gereedschap, bootjes, bloemetjes etc. De tafels zijn opgedekt met kleedjes. Ook hier bieden de ramen een mooi uitzicht op het water. Aan het einde van de Salon bevindt zich de Bar; deze is gemaakt van een oud zeilbootje.

 

Roef

Vanuit de Salon komt men in de Roef. In de Roef wordt, als dat van toepassing is, het buffet opgesteld. Is er geen buffet dan wordt de Roef niet gebruikt.