Nieuwtjes


Klik op het plaatje om te vergroten !
.

het-partyschip-sinterklaas-2016-02Sint weer in het land
Ook dit jaar had Het PartySchip weer de eer Sint naar Nederland te mogen brengen. Terwijl in Maassluis de enige echte HulpSinterklaas binnen gehaald werd, hadden wij het genoegen de enig échte Sint naar Lisse te mogen brengen. Het was weer een leuke, gezellige dag. Met aan boord ook de MuziekPieten, super ! En we hopen dat we er weer veel kindertjes blij mee hebben gemaakt. 6 December varen we Sint weer naar Spanje, dus op die dag kunt u ons even niet boeken. Maar … vanaf 7 december zijn we er weer ! 🙂 🙂 !

Jubileumbuffet blijft ook in 2017 weer gehandhaafd.Partyschip_Binnen_450b867f46121b.jpg
In 2017 bestaan wij al weer 15 jaar en hadden we in die tijd meer dan 75.000 tevreden gasten aan boord gehad. Oorspronkelijk geïntroduceerd ter gelegenheid van het toenmalig 12,5 jarig jubileum blijkt dit zo aantrekkelijk voor onze klanten dan het veruit het meest gekozen buffet is. Inclusief soepje, stokbrood en kruidenboter vooraf, 4 hoofdgerechten, 2 bijgerechten en een ijsje toe is het een prima buffet met een uitstekende prijs/prestatie-verhouding. (€ 30,00 p.p.). Dus … … ook in 2017 verkrijgbaar.

het-partyschip-wintersaleWinteraanbieding totaal (bij elkaar) 30 % korting
Boek in november, december, januari of februari een party bij ons en u krijgt in totaal maar liefst 30 % korting. Tijdens deze maanden krijgt u: 15 % korting op boothuur, 10 % korting op hapjes, buffetten, etc. en 5 % korting op alle drankjes. Nog nooit was een party aan boord van een PartySchip zo voordelig. Bel ons (0172 – 506 222) voor meer info.

het-partyschip-nieuwe-wordt-afgeleverdHet Nieuwe Partyschip wordt eindelijk afgeleverd !
Jawel ! Op zondag 2 oktober 2016 was het zo ver. Het nieuwe partyschip wordt dan eindelijk afgeleverd. Tikkie groter dan de vorige (die ligt ervoor, als je goed kijkt zie je die nog net). Het PartySchip is 25 meter lang, dit jacht bijna 100. Ook een stukje breder. Zo breed dat het ruim een half uur duurt voordat dit schip (de Aquarius) door de Leimuiderbrug is. Op het schip, (eigenaar onbekend), zijn 6 luxe gastenverblijven voor 12 gasten. En 31 bemanningsleden vertroetelen deze gasten. Er zijn meerdere badkamers, een massageruimte en zelfs een media ruimte.  Maar, jammer genoeg vaart hij door en verdwijnt uiteindelijk over de horizon.

Nieuw ! Schiphol arrangement37
Uniek, voordelig arrangement van 3 uur varen, “all-inclusive”, hapjes en drankjes. Een leuk arrangement om eens op informele wijze kennis te maken met Hét PartySchip. Tijdens dit arrangement serveren we 3 hapjes per persoon. En is de drank onbeperkt (t/m bier en wijn). Meer hapjes en/of een buffet zijn uiteraard mogelijk. Ook is het drankarrangement naar wens uit te breiden. En voor de kosten hoef je het ook niet te laten; al vanaf € 37,50 p.p. (Niet alleen Schiphol: je kan overal aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer opstappen). Deze aanbieding geldt dus niet alleen voor Schiphol; maar voor alle mogelijke opstapplaatsen gelegen aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer.

Brandweer oefening Westeinderhet-partyschip-brandweer-oefening
Het is al wel weer tijdje geleden maar toch nog wel leuk om te vermelden. Het Partyschip was het middelpunt van een Giag-brandweer oefening in Aalsmeer. Het verhaal was dat er een ontploffing en daarna brand had voorgedaan aan boord. Gewonden lagen overal en er waren ook nog 2 man overboord geslagen. Kortom “bolle paniek”. Oh ja, een ook de motor was uitgevallen dus terugvaren naar de haven was geen optie. Deze oefening was in het diepste geheim voorbereid en NIEMAND wist dat het om een oefening ging. Vervolgens vanaf het schip 112 gebeld en alarm geslagen. Wat er dan op je afkomt is niet te beschrijven ! Aan de wal -ter hoogte van de Aalsmeerse watertoren werd een compleet kampement opgezet, inclusief een veldhospitaal. In no-time brandweer en politie aan boord. (Waar ze vandaan kwamen is nog een raadsel). EHBO-ers, paramedici, noem maar op,in no-time wemelde het ervan aan boord. Zo erg dat het op een gegeven moment gewoon angstig werd. Bemanning werd apart genomen, bevel over het schip overgenomen en ja hoor, bemanning moest ook “even blazen”. Enfin, alles en iedereen van boord af gehaald en naar de wal. Daar werd iedereen “opgelapt” en afgeschminked en kon weer gezond naar huis. Al met al een héél bijzondere ervaring waar we graag een volgende keer weer aan meedoen. P.S.: van de twee over boord geslagen personen (poppen) is er 1 gered. Die ander ligt dus nog steeds ergens op de bodem van de Westeinder. 🙂 🙂 !

Hét Partyschip staat te koophet-partyschip-te-koop
Tja met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd wordt het ook tijd om wat rustiger aan te gaan doen. Reden om te kijken naar opvolging. Maar wel door enthousiaste en gemotiveerde ondernemers. Wat we in de afgelopen 15 jaar aan goodwill opgebouwd hebben, willen we wel behouden voor de toekomst. Dat geldt ook voor de opdrachtportefeuille. Bestaande opdrachten worden INTEGRAAL door een nieuwe eigenaar overgenomen. VOOR EEN OPDRACHTGEVER IS ER DUS NIETS AAN DE HAND. het leek ons zinvol dit even te benadrukken. Mocht het zover zijn, dan komen we daar in deze rubriek op terug. Maaarrrr zo ver is het nog niet.

2015 was TOP-jaar voor Hét Partyschiphet-partyschip-2015-topjaar
Afgelopen jaar weer een omzet gedraaid die stukken hoger lag dan de voorgaande jaren. Vanaf de oprichting in 2000 kent Het Partyschip alleen maar een gestadige groei. Ook in de afgelopen jaren van recessie is het ons “alleen maar voor de wind gegaan”. Terwijl andere rederijen klaagden over teruglopende omzetten bleven we gestaag groeien. (Wel minder dan voorgaande jaren, maar nog steeds een positieve omzetontwikkeling). En 2016 wordt ook weer een druk jaartje met een al weer goed gevulde orderportefeuille.

Groot onderhoudhet-partyschip-sleutelen
We ontkomen er niet aan ! Elke winter weer ! Groot onderhoud ! Motoren worden afgesteld, pompen gereviseerd, accu’s en v-snaren vervangen. Alles weer eens flink schoongemaakt en opgepoetst. Speciale aandacht voor de hydroliek en de boegschroef dit jaar. Afgelopen seizoen hadden we wat problemen met koelwaterverlies van de hoofdmotor; deze zijn ook weer verholpen. Kortom alles is weer tip-top in orde voor het komende seizoen.

Pakjesboot LisseBoot Sinterklaas 2014.jpg
Ook dit jaar was Het Partyschip de officiële pakjesboot van de échte Sinterklaas. Evenals voorgaande jaren verliep de intocht vlekkeloos en was het weer een waar kinderfestijn. Inmiddels is de pakjesboot weer terug naar Spanje en hopen we volgend jaar weer van de partij te zijn.

het-partyschip-winterHét PartySchip vaart ook in de winter
Zo lang er geen ijs ligt varen we. Sterker nog; ook als er ijs ligt kan je kan boord van Hét Partyschip je party houden. Het is lekker warm aan boord en de bemanning heet je van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden.

Uniek feest op PartyEilandhet-partyschip-eilandparty
Afgelopen zomer een uniek jubileumfeest georganiseerd voor een patiëntenvereniging. Een schitterende dag, mede dankzij het weer, voor ruim 100 gasten. Met vooraf een informatief programma bij Van der Valk A4. En vervolgens een vaarprogramma met activiteiten en een BBQ op ons PartyEiland. Inclusief alle logistiek (en deels overnachtingen) voor alle gasten. Kortom een zeer geslaagde en zorgeloze dag voor onze opdrachtgever.

party2Sail 2015
Sail was weer een Toppertje dit jaar. Het blijft elk jaar weer een schitterend evenement. Een groot feest tussen alle mooie Tallships. We hebben elke dag gevaren en in totaal 500 gasten ontzettend blij kunnen maken.

Meidenparty
Bedankt, hartstikke leuk en gezellig riepen de 25 Meiden toe ze van boord af gingen. Vrijgezellenparty’s -speciaal voor meiden- blijven toch altijd weer leuk en gezellig. Compleet met intocht met een rose limo ! Met dames in de bediening en een vrouwelijke kapitein blijft het echt een lady’s night. Compleet met cadeautjes voor de toekomstige bruid en dans en eigen muziek. Vooral het beslotene van Hét Partyschip is altijd weer prettig binnen een Meidengroep. Geen inloop, geen nieuwsgierige kerels, gewoon Meiden onder elkaar.

Kinderfeestje
Weer eens wat anders; een feestje voor buslading vol met kinderen, kompleet met pannekoeken, koekhappen en spelletjes. En de jongens (en meisjes) allemaal achter het roer 1 voor 1. Een hele belevenis met limo in plaats van bier onder de tap. 🙂 ! 50 Kinderen aan boord zien komen is ontzettend leuk en aardig om te zien. Al die blije gezichtjes, de opwinding, de spanning. En maar hollen over de hele boot heen. En … … 50 kinderen weer van boord af zien gaan is nog veel leuker ! (Dat zal menige grootouder ons nageven. Hahahahaha).