Tekeningen

Tekeningen

Partyboot Hét Partyschip – Voordek

Op het voordek hebben we 15 zitplaatsen en ook 15 staplaatsen. Op een zonnige dag is het hier iedere keer weer een “gezellige bedoeling”. Er is hier altijd wel wat vaarwind en meestel  zien we hier de jongelui. Met een beetje fantasie  heb je hier ook een beetje het “Titanic”-gevoel… lekker met je hoofd in de wind.

Partyboot Hét Partyschip – Stuurhut
In de stuurhut is het gezellig vertoeven. Hier zien we meestal de mannen en de watersporters verschijnen. Waarom? Veel knopjes, veel metertjes en veel sterke vaarverhalen ! Er zijn hier 5 zitplaatsen en 5 staanplaatsen. Daar waar mogelijk (en veilig) mogen de gasten zelf een stukje varen.

Partyboot Hét Partyschip – Panoramadek
De naam zegt het al; hier heeft u het mooiste panorama. Ook bij wat minder zonnig weer is het hier goed vertoeven. Er zijn 20 zitplaatsen plus 15 staplaatsen. Als we een optreden hebben van een zanger of andere artiest, dan gebeurt dit meestal hier. Het is ook een uitstekende plek voor het aansnijden van de bruidtaart.

Partyboot Hét Partyschip: Panomaradek

Partyboot Hét Partyschip – Achterdek
Heerlijk in de luwte van het schip, altijd uit de wind, luisterrijk in het zonnetje. Een gouden stek dus. Er staan 15 heerlijke stoetjes en daarnaast hebben we ook 10 staplaatsen. Indien gewenst kan het achterdek volledig overdekt worden. Ook beschikken we over zijkanten zodat het hele achterdek dicht kan.

Partyboot Hét Partyschip – Roef
De Roef wordt gebruikt voor het opstellen en uitserveren van buffetten. Die overigens “JIT” (Just In Time) aan boord gebracht worden door onze cateraar.

Partyboot Hét Partyschip – Salon
De salon is de gezelligste ruimte aan boord. Ingericht als een varend, nautisch bruin café voelt iedereen zich hier onmiddellijk thuis. Er zijn ruim 35 zitplaatsen met daarbij 15 staplaatsen.

Partyboot Hét Partyschip: Salon

Partyboot Hét Partyschip – Machinekamer
In de machinekamer staan de hoofdmotor (125 pk), de aggregaat (7 kw), de hydrofoor, de hydrolische installatie voor de besturing, het anker en de bilgepomp, de centrale verwarmingsketel, de accu’s (1 x 24 volt voor verlichting, 1 x 24 volt voor startmotoren) en uiteraard onze brandstoftanks (2 x 400 liter). Voor de echte liefhebbers is een bezichtiging mogelijk.