• Partyboot huren

  HetPartyschip.nl heeft alle partyboten in Nederland voor jou op een rij gezet. Ga direct naar partyboot huren en vraag een vrijblijvende offerte aan of vul het formulier op deze pagina!

  • Alle rederijen op een plek.
  • Bespaar tijd en voorkom frustratie
  • Vergelijk en bespaar
  • 24/7 bereikbaar
 • Feestboot huren

  HetPartyschip.nl heeft alle feestboten in Nederland voor jou op een rij gezet. Ga direct naar feestboot huren en vraag een vrijblijvende offerte aan of vul het formulier op deze pagina!

  • Alle rederijen op een plek.
  • Bespaar tijd en voorkom frustratie
  • Vergelijk en bespaar
  • 24/7 bereikbaar
 • Themafeest organiseren

  HetPartyschip.nl heeft alle themafeesten op het water voor jou op een rij gezet. Ga direct naar themafeest organiseren en vraag een vrijblijvende offerte aan of vul het formulier op deze pagina!

  • Alle rederijen op een plek.
  • Bespaar tijd en voorkom frustratie
  • Vergelijk en bespaar
  • 24/7 bereikbaar

feesten op het water

Familiefeest of personeelsfeest organiseren?

Zoek, vind en feesten maar!

 • Datum

  Wanneer wil je feesten?
 • Tijd

  Hoe laat begint je feest?
 • Plaats

  Waar gaan we opvaren?

Piratenfeest organiseren via HetPartyschip.nl (inspiratie)

HetPartyschip.nl is hét adres voor al uw feesten op het water : Zoek, vind en boek! Open, Eerlijk & Betrouwbaar!

 

Een unieke en écht varende locatie voor een werkelijk zéér apart en bovenal onvergetelijk Piratenfeest? HetPartyschip.nl inspirireert je met een voorbeeld programma. Lees hieronder verder:

Het piratenfeest begint met aanmonsteren. En als je denkt dat dat eenvoudig is? Vergeet het maar! De Kapitein is een gesel voor zijn bemanning en streng voor de geronselde Landrotten en Dekzwabbers. Hij voert er tenslotte de vlag. En het motto van de Kapitein is: "Wie aan boord is, moet meevaren; en zie dan maar te overleven".

Voordat de Kapitein de Landrotten aan boord laat, moet er al het een en ander gebeuren. Het wordt geen eenvoudige reis, dus een opwarmertje is wel nodig. Hij ontvangt de gasten met een hartversterkertje. Hiermee kan je alvast moed indrinken voor de trip met zijn bijzondere faciliteiten. Wees echter niet al te bang: "in een beker verdrinken er meer dan in de zee".

Het zeemansmaal start met een stoere dampende soep, dat aan tafel wordt geserveerd. Terwijl iedereen zich te goed doet aan de soep, zet de bemanning de hoofdmaaltijd klaar. Hierbij is aan iedereen gedacht: salades, vlees, vis, vegetarisch, groenten, aardappels, het is er allemaal. Er is ruimschoots genoeg omdat de scheepskok meer dan voldoende heeft gemaakt. Je mag dus met een gerust hart meerdere malen komen opschepen, eh… opscheppen. Ondertussen zorgt de Troubadour er voor dat de feestelijke stemming er al snel in zit.

Zoals gezegd, de Kapitein is niet de makkelijkste. Je kan er dus gif op innemen dat een stel gasten in de boeien geslagen wordt. Loskomen is alleen voor echte zeebonken mogelijk en wordt dan ook door de Kapitein beloond met een oorlam. Halverwege koersen we over de Evenaar (ja, ja óók op de Westeinderplas) en er is altijd wel een uitverkorene die volgens oud ritueel van de god Neptunus (of Poseidon, dat maakt ook niet uit) gedoopt of gekielhaald wordt. Of je daar nou zo blij mee moet zijn …

Behouden Huys der Piraterij- omvat een stevige soep met stokbrood en kruidenboter met daarbij een zalm-, kartoffel- en vegetarische salade. Als hoofdgerechten: saté in satésaus (kip), gehaktballetjes in satésaus (varken), kippenpoten in zoetzure saus, pepersteakjes in saus (rund), witvis in een saus, evenals vegetarische gerechten. Aangevuld met rauwkostsalade met dressing en aardappeltjes in roomkaassaus. En tot besluit; gemengde vruchten op lichte siroop met slagroom.

Er ... je mag met een gerust hart meerdere malen komen opschepen, eh… opscheppen.

Na vijf uren varen heeft de Kapitein meer dan genoeg van de Landrotten en wordt er weer afgemeerd. Het einde van een bijzonder leuk en onvergetelijk feest is in dan zicht, een avond waar alle Landrotten nog lang aan terug zullen denken !

Wat kost een Piratenfeest op het water?

Je wlt weten wat jouw ideale piratenfeest op het water gaat kosten? Vraag in nog geen minuut geheel vrijblijvende offertes via ons aan.

 

Ga direct naar:

>> Personeelsfeesten organiseren

>> Bedrijfsfeesten

>> Familiefeesten

>> Themafeest organiseren

>> Vrijgezellenfeesten organiseren

>> Studentenfeesten arrangementen

 

Feesten op het water organiseer je via HetPartyschip.nl

Naast het huren van een partyboot of partyschip kun je via ons in de toekomst terecht voor allerlei gerelateerde zaken / diensten. Houd ons in de gaten!

Familiefeesten organiseren - Personeelsfeest organiseren - Vrijgezellenfeest organiseren - Hawaiiparty organiseren - Studentenfeest organiseren - Bedrijfsfeest organiseren - Trouwen - Trouwen aan boord - Trouwlocaties - Bedrijfsuitje organiseren - Vertrekplaasten