rederij leiden

Partyboot Het PartySchip Leiden

Voor de leukste party’s ! En de beste prijs !

Niets is leuker dan een tripje op de Kaag met partyboot Het PartySchip Leiden.
Opstappen op de Partyboot Leiden kan onder andere in Leiden, Leiderdorp, Warmond of Kaag dorp. In leiden in het centrum, bij de haven, (de Oude Vest) in Leiderdorp bij de brug Zijldijk of Rietschans. Andere plaatsen zijn de Oude Vest, de Oude Rijn, de Haven of de Havenkade.

Op de Partyboot leiden kan je terecht voor je verjaardag, een familiefeest of een ander feest, maar ook voor bruiloften, jubilea en bedrijfsfeestjes. Aan boord is het altijd gezellig, uniek en onvergetelijk.

Ook hebben we super aanbiedingen in overvloed, onder andere een Feest aanbieding van € 25,– p.p. met 3 uur varen en drankjes. Of een Party aanbieding van 50,– p.p., 4 uur varen met eten en drinken. Of een BBQ aanbieding van € 70,– p.p., van 5 uur varen, afmeren op Het PartyEiland met BBQ-buffet en ook weer drankjes. Plus ettelijke andere aanbiedingen op de Partyboot Leiden.

Ook voor te gekke studentenfeesten zijn we dé leukste locatie ! Geen ouderwets of “truttig” feestje, maar een spetterend studentenfeest. Precies zoals studenten dat hebben willen en uiteraard voor een studentenprijsje. Partyboot Leiden biedt je eindeloze mogelijkheden en garandeert je het béste aanbod.

Wat heeft Partyboot Het PartySchip Leiden nog meer wat anderen niet hebben ?

* PrijsGarantie: ofwel altijd de laagste prijs ! Wij brengen altijd het laatste en laagste bod uit. Elders een lagere prijs ? Bespreek het met ons en we kijken of we daar in mee kunnen gaan.

* PartyEiland: ofwel unieke mogelijkheden voor een topfeest ! Als we aan komen varen staan de tafels en stoelen al klaar. En ook de partytent met het BBQ-buffet. Alles wordt daarbij ter plaatse gebakken.

Tevreden klanten, prima referenties !
Je bent bij ons in vertrouwde handen. Honderden opdrachtgevers gingen je de afgelopen jaren al voor. Particuliere opdrachtgevers, maar ook tal van kleine en grote bedrijven.
Klik hier voor onze referenties !

Wil je nú weten wat jouw feestje kost ?
Bereken dan je eigen party en kijk met een paar muisklikken wat het je kost. Vrijblijvend en zonder enige verplichting. Geen offerte aanvragen, niets van dat alles ! Geen moeilijk gedoe; gelijk inzage in wat exact de kosten zijn; tot op de cent nauwkeurig. Zo simpel kan het zijn.
Wil je weten wat het kost ? Bereken het nú zelf !

Meer informatie over varen rond Leiden ?
Bekijk ook onze pagina’s over:

Rondvaart Kaag &
Rondvaart Kagerplassen

Of informeer naar de mogelijkheden van Partyboot Leiden.
Bel me op: 06 – 535 122 49 (Patrick Overgaag).
Of mail: info@hetpartyschip.nl; 

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties