Partyboot Hét PartySchip

Met de partyboot Hét PartySchip wordt het precies zoals JIJ dat wilt !
We varen over de Westeinder zijn, Kaag of de Braassem. Alles wordt daarbij aan boord voor je verzorgd. Zoals jij dat wilt, lang of kort, maar altijd gezellig en ontspannend. Uiteraard in overleg met jou en met het budget dat jij voor ogen hebt. Van heel simpel tot uiterst luxe.
Benieuwd naar een vrijblijvende offerte ? Klik hier !

Een veel leuker feest !
Een feestje met vrienden en familie aan boord van de partyboot Het PartySchip is heel anders dan een feestje aan de wal. Je gasten ervaren het als veel leuker en praten er nog lang over na. Ook qua mogelijkheden is een partyboot bij uitstek geschikt om eens wat anders te doen. Zo ook de keuze van de drankjes en het eten. Aan boord van de partyboot bepaal jij wat er gedronken mag worden en kies jij het gewenste buffet. Zit jouw keuze daar niet tussen ? Ook geen probleem; dan stemmen we in onderling overleg een afwijkend buffet af. Aan keuzes geen gebrek. Vanaf eenvoudig tot zeer luxe, ook hier weer mogelijkheden te over. Daarbij wordt er aan boord van de partyboot geen concessies gedaan aan kwaliteit. Eenvoudig of luxe, de kwaliteit is en blijft top !
Meer informatie ? Klik dan hier !

Bruiloften zijn een verhaal apart.
Elke bruiloft die we aan boord van de partyboot hebben gehad is een grandioos succes geweest. En niet in het laatst omdat jullie zelf de hele dag bepalen. Alles wordt van te voren uitvoerig besproken, elk detail komt daarbij aan bod. Dus jullie dag wordt vanzelfsprekend jullie dag van je leven ! Daarbij kan er bij ons aan boord van de partyboot getrouwd worden, maar ook hebben we een aantal unieke locaties aan de wal.
Meer weten over een huwelijk ? Klik dan hier !

Wil je weten wat het kost ?
Geen zin om offerte aan te vragen maar wil je wel gelijk even weten wat het kost ? Ook dat kan bij ons … . Met een paar muisklikken weet je alles !
Bereken nú je eigen feestje en klik hier !

Of wil je meer informatie ?
Heb je een vraag of wil je een advies ?
Neem dan contact met ons op.

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Offerte
Kijk eens rond
Huwelijk
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties