trouwfeest boot

Jubileumfeest bedrijf of medewerker

Wat is leuker dan het jubileumfeest van het bedrijf of van een medewerker, al varend op het water te vieren ? Zeker als het bedrijf al jaren bestaat, dan is een party waar men ook nog jaren over napraat wel zo geslaagd. Ook alle jubilarissen die we aan boord hebben gehad vonden het allemaal zonder uitzondering een onvergetelijk jubileumfeest.

Naar úw wensen
De uitvoering wordt geheel aan de wensen aangepast. Van een eenvoudig rondvaarttripje met een borreltje tot en met een heel uitbundig jubileumfeest. Desgewenst hebben we zelfs een “eigen” PartyEiland tot onze beschikking. Daar kunnen we alles organiseren, van simpele spelletjes, tot een feestelijke BBQ met alles erop en eraan. (Lees meer).

Scherpe “all-inclusive”-arrangementen
Het PartySchip werkt, speciaal voor het bedrijfsleven, voor een jubileumfeest, met messcherpe “all-inclusive”-arrangementen. Ofwel vaste prijzen voor varen, eten en drinken. (Dit laatste uiteraard onbeperkt). Je weet, als bedrijf, van te voren precies waar je aan toe bent. Achteraf geen torenhoge drankrekeningen. En … binnen het drankenpakket hebben we verschillende arrangementen met naar keuze wel of geen binnen- of buitenlands gedistilleerd. Kortom: De leukste party voor de beste prijs ! Benieuwd naar een dergelijke vaste prijs ? Klik hier en maak zelf een calculatie.

Vanzelfsprekend ook aanbiedingen
Een paar van onze aanbiedingen voor een jubileumfeest:
€ 25,– Feest aanbieding, 3 uur varen met 4 drankjes.
€ 30,– Feest de Luxe aanbieding, 4 uur varen met 3 hapjes p.p. en 5 drankjes.
€ 55,– Party aanbieding, 4 uur varen met buffet rood licht en 5 drankjes.
€ 65,– Jubileum aanbieding, het béste aanbod ! 5 uur varen met het Jubileum buffet en 6 drankjes.
€ 80,– BBQ aanbieding, 5 uur varen met BBQ-buffet, bezoek aan het PartyEiland en 6 drankjes.
(Lees meer … )

Het PartySchip
Is een oergezellig schip en geschikt voor een jubileumfeest voor zowel kleine als grote groepen. (Vanaf 10 a 15 tot aan circa 100 personen). Er zijn twee buiten dekken (voor & achter) en twee binnen dekken (boven en beneden de Salon). In de Salon (beneden) waan je je in een echt ouderwets Amsterdams café. Er is een dansvloer aan boord. En .. we varen het hele jaar door want er is verwarming aanwezig. (Werp een blik; wandel 3D rond).

Catering
Aan boord van Het PartySchip is ook qua catering voor een jubileumfeest van alles mogelijk, hapjes, broodjes, soepje, eenvoudige en luxueuze buffetten. Mooie buffetten vanaf € 20,– tot 32,50. Met daarbij voor elk wat wils. Uiteraard kan rekening gehouden worden met specifieke voorkeuren / diëten. (Lees meer … )

Meer info:
Bel me op 0172 – 506 222. (Patrick Overgaag)
Of mail naar info@hetpartyschip.nl .

Meer weten ? Gebruik de onderstaande linkjes:
Referenties
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten