Wel héél bijzondere party's op ons eigen PartyEiland !

Hier kunnen we ontzettend leuke eilandparty ’s organiseren die werkelijk in álles afwijken van de bekende standaard feestjes ! Het PartyEiland ligt op de Westeinder. Voorwaarde is dus wel dat we ergens daar vandaan afvaren. (Bijvoorbeeld onze Thuishaven).

Mogelijkheden te over
Aan komen varen met Het PartySchip met alle gasten aan boord is op zich al een unieke ervaring …  Wat te denken van een compleet verzorgde BBQ party ? Compleet met tenten, meubilair, koks, bediening, etc, etc. Ook is het mogelijk om een feest of receptie in zijn geheel of gedeeltelijk op het PartyEiland te vieren. Of wil je liever meer actie in de vorm van waterskiën, zeilen of roeien ? Of rustig met een sloepje of een kano varen ? Of misschien een vlot bouwen ? Wil je een teambuildingsdag of zeskamp organiseren ? Ook dat kan allemaal op ons PartyEiland !

Een sprookje … een film …
Een party (of bijvoorbeeld bruiloft) op ons eiland is een compleet sprookje. Zoals je dat in films ziet. Wij zorgen er voor dat alles wat jullie willen op het partyeiland geregeld wordt. Tenten, verlichting, versiering, eten, drinken, artiesten, etc, etc. Je kunt je voorstellen dat een feest op een eiland dus heel apart en heel bijzonder is. En ja, … helaas, dat is wel iets duurder dan dat “standaard” feestje.
Benieuwd wat er allemaal kan ? Heb je vragen ? Meer weten ? Neem dan contact met ons op !

Ben je benieuwd hoe het er uit ziet ?
Klik dan hier voor een overzicht van foto’s.

Natuurgebied
Het is wel een natuurgebied, dus zijn er beperkingen t.a.v. geluid(soverlast). Een DJ compleet “uit zijn dak laten gaan” behoort helaas dus niet tot de mogelijkheden. Wel mag er uiteraard muziek zijn, maar op een aanvaardbaar niveau. Uiteraard kunnen we dat deel weer aan boord vieren, al varend op het water.

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Offerte
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties