Hawaiparty

Hawaïfeest

Een vrolijk, ‘s zomers, Hawaïaans themafeest
De ontvangst aan boord van Hét PartySchip door onze bemanning, is geheel in Cariben stijl met onder andere een tropische cocktail en een bloemenkrans. Uiteraard komt ook jouw gezelschap in Cariben kleding. De mannen in korte broek en Hawaï-shirts, de vrouwen in vrolijke, zonnige, zomerse kleding. Daarbij zijn rieten rokjes ook voor mannen toegestaan ! En uiteraard makkelijke schoenen (gympen). Voor de meest bijzonder uitgedoste gast (rokje van palmbladeren, tropenhoed, etc.) wordt een cocktail ter beschikking gesteld. Eenmaal aan boord waan je je helemaal in de Cariben compleet met tropische versiering, etc.

Entertainment
Voorafgaand aan het feest kan in overleg met de kapitein gedurende de reis voor entertainment gezorgd worden. Heel leuk is altijd een zanger of een Black Jack tafel. Ook andere wensen zijn uitvoerbaar.

Afmeren
Na vier uren varen wordt er weer afgemeerd op locatie in Leimuiderbrug. Het einde van een bijzonder leuk en onvergetelijk feest is in dan zicht, een party waar alle Cariben-gangers nog lang aan terug zullen denken !

Kosten
De basisprijs (startkosten) voor een arrangement van vier uur is € 2.050,– (incl. btw). Daarbij komt een bedrag van € 45,– per persoon voor het Jubileum buffet, de welkomstcocktail en een bijdrage in versiering. Alle andere drankjes worden genoteerd en na afloop afgerekend.