Partyschepen

Partyschepen zijn er in alle soorten, maten en uitvoeringen. Van “afgetrapte” oude veerponten tot superluxe jachten. Van klein (10 personen) tot groot (1000 personen).
Let bij het boeken van jouw PartySchip vooral op de volgende zaken:

Betaal niet te veel aan boothuur !
Veel partyschepen hebben één tarief voor de boothuur. Of je met een kleine of grote groep komt; het maakt niet uit. Hét PartySchip heeft een lage basis boothuur plus een toeslag per persoon. Dus betaal je nooit te veel.

Laat je niet belemmeren in de mogelijkheden van partyschepen !
Bepaal zelf wat je wilt aan boord en maak er helemaal jouw party van. Bespreek de keuze van wat er wel en niet gedronken mag worden. En … mag je bijvoorbeeld je eigen catering aan boord zetten ? Of een eigen zanger of band ? Kortom; wordt het wel helemaal JOUW feestje ?

Maak de juiste keuze uit alle partyschepen !
Kies jouw partyschip niet te groot of te klein. Op een te groot schip zie je elkaar niet meer. Op een te klein schip wordt het te propperig.

Organiseer een écht bijzondere party !
Maak er iets unieks van. Regel een échte BBQ aan boord. Of bezoek een PartyEiland. Zet een DJ of zanger aan boord. Ga even aan de wal voor een paar spelletjes. Laat jouw gasten zelf achter het roer varen. Hoe vaak geef je nou een feestje aan boord van één van de vele partyschepen ? Dan moet het toch helemaal naar jouw wensen zijn !

Laat je gasten nog jaren praten over jouw feestje !
Een feestje aan boord van één van de partyschepen kost nu eenmaal wat meer dan een feestje in een standaard zaaltje. Maar … … over een geslaagd feestje aan boord van Hét PartySchip praten je gasten nog jaren ! Je zal zien, de dag erna komen de mailtjes al binnen !

Voor meer informatie over Het PartySchip staan we je graag te woord.
Bel me op: 06 – 535 122 49. (Patrick Overgaag).
Of, bereken nú je eigen feestje !

Meer weten ?
Gebruik dan de onderstaande links:

Offerte
Kijk eens rond
Huwelijk
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties