rederij bleiswijk

Rederij in Bleiswijk

Rederij Bleiswijk

Wil jij een onvergetelijk feest vieren? Dan moet je écht aan boord van Het PartySchip komen! Een geweldig en onvergetelijk feest is gegarandeerd! Partyboot Het PartySchip is voor zowel particulieren als bedrijven in Bleiswijk te huur voor alle denkbare feesten en party’s.

Reserveer direct voor een onvergetelijke party!

Geen party te gek voor rederij Het PartySchip Bleiswijk

Het PartySchip is een sfeervolle en unieke locatie voor een onvergetelijke dag. Je viert bij ons op een unieke manier je feest of party. De meest populaire feesten waar Het PartySchip voor verhuurd wordt zijn:

Natuurlijk leent Het PartySchip zich voor nog veel meer geweldige party’s. Een heerlijke BBQ, een themafeest of surpriseparty? Niets is te gek op onze partyboot! En dat allemaal op de wateren rondom Bleiswijk.

Inclusief eten & drinken

Wat is een feestje zonder eten en drinken? Precies, helemaal niks! Daarom bestel je bij rederij Het PartySchip eenvoudig een passende maaltijd. Van snacks en satéstokjes voor tussendoor tot aan uitgebreide buffetten voor het diner.

PartyGarantie & PrijsGarantie

Nog niet helemaal overtuigd? Het PartySchip geeft als enige een PartyGarantie. Is de party niet zo onvergetelijk als je had verwacht*? Dan ontvang je het gehele bedrag van ons terug. Ergens anders een beter aanbod gezien? Wij gaan met de prijs mee!

Reserveren bij rederij Bleiswijk

Ook een onvergetelijke dag? Reserveer dan nu bij rederij Het PartySchip. Er zal nog lang over nagepraat worden! Bel 0172 – 506 222 of reserveer direct voor een onvergetelijk feest op de Bleiswijkse wateren!

* Let op! Bekijk hier de voorwaarden voor de PartyGarantie!