Rondvaart Kaag

Niet is leuker dan een rondvaart op de Kaag ! Het uitzicht is wisselend en vaarmogelijkheden onbeperkt. Bij deze rondvaart kunnen we vertrekken vanuit Leiden, Leiderdorp, Warmond of Kaag (dorp & eiland). Leiderdorp en Kaag zijn daarbij de meest gunstige als startpunt.

Aan boord van partyboot het PartySchip is het goed vertoeven. Bovendeks hebben we het Panoramadek (midscheeps) en het achterdek. Deze geven een weids uitzicht op de schitterende Kagerplassen. Beneden hebben we de salon met de bar en de roef. Vanuit de roef serveren we desgewenst een buffet.

In overleg met de opdrachtgever wordt de route bepaald en kijken we langs welke eilanden ( Zwanburgerpolder, Lakerpolder, Kogjespolder & Kagereiland ) we varen en welke “plassen” (Joppe, Eijmerspoel, Zweiland & Kever) we aan doen tijdens de rondvaart Kaag.

In alle gevallen is het motto tijdens een rondvaart Kaag: Alles kan, alles is mogelijk. Onderweg stilliggen en/of afmeren kan. Iets bijzonders organiseren, het kan. En aan boord kan en mag ook van alles georganiseerd worden. Kom maar op met je wensen we vervullen ze graag.

Een zeker zo leuk –en minder kostbaar- alternatief voor een rondvaart Kaag is een tripje Westeinder vanuit onze thuishaven te Leimuiderbrug. Ten opzichte van de rondvaart Kaag bespaar je hier mee de voorvaarkosten. (Te weten: het leeg heen en weer varen naar de rondvaart Kaag). Ook zijn de opstapmogelijkheden gunstiger en beschikken we over veel (en gratis) parkeerruimte.

Qua vaargebied doet een rondvaart Westeinder niet onder voor een rondvaart Kaag. Ook schitterende vergezichten, maar ook varen we tussen kleine eilandjes door. Deze zijn deels zelfs nog agrarisch, deels recreatief. Al onze gasten zijn altijd weer verrast door het schitterende natuurgebied, zo pal achter Schiphol.

Wat biedt Hét PartySchip meer dan andere rederijen:
* De leukste party’s ! De beste prijs !
* Lagere boothuur dan bij andere rederijen !

Wil je nú weten wat jouw feestje kost ?
Bereken dan je eigen party en kijk met een paar muisklikken wat het je kost. Vrijblijvend en zonder enige verplichting. Geen offerte aanvragen, niets van dat alles ! Geen moeilijk gedoe; gelijk inzage in wat exact de kosten zijn; tot op de cent nauwkeurig. Zo simpel kan het zijn.
Wil je weten wat het kost ? Bereken het nú zelf !

Tevreden klanten, prima referenties !
Je bent bij ons in vertrouwde handen. Honderden opdrachtgevers gingen je de afgelopen jaren al voor. Particuliere opdrachtgevers, maar ook tal van kleine en grote bedrijven.
Klik hier voor onze referenties !

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties

Heb je specifieke vragen ?
Informeer naar de mogelijkheden van een rondvaart op de Kaag.
Bel me (Patrick Overgaag) op 06 – 535 122 49.
Of mail naar info@hetpartyschip.nl .