Rondvaart Kagerplassen

Een rondvaart op de Kagerplassen met de partyboot Het PartySchip is een rondvaart op één van de mooiste vaarwateren van Nederland. De rondvaart Kagerplassen gaat via ’t Joppe, Zweiland, Eijmerspoel en de Kever. Waarbij we langs schitterende eilandjes en vergezichten varen. Aan de horizon ligt de skyline van Leiden. De rondvaart Kagerplassen doet plaatsjes aan als Warmond, Kaag dorp & Kaag eiland. Maar ook Leiderdorp en Leiden worden aangedaan.

Tijdens de rondvaart ontbreekt het aan niets aan boord. Er is een rijkelijk gevulde bar, waarbij je zelf bepaalt wat er wel en niet gedronken mag worden. Zo ook het eten aan boord, jij bepaald of er hapjes geserveerd gaan worden of bijvoorbeeld een buffet. Of niets; dat is natuurlijk ook een optie.

Uiteraard verzorgen meerdere rederijen een rondvaarten op de Kagerplassen. Grote kans dus dat we onderweg de Koningin Juliana tegen komen van rederij varendfeesten.nl, de Olympia van rederij partyboot.nl of een van de boten van avifauna.nl . Maar … … het spreekt voor zich dat er geen leukere partyboot is als Het PartySchip 🙂 🙂 !

Partyboot Het PartySchip is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Het is gezellig aan boord vanaf 10 – 15 personen. Maximaal kunnen we 75 – 80 personen aan boord hebben.

Uiteraard kunnen we ook vanuit onze thuishaven te Leimuiderbrug een rondvaart Kagerplassen maken. Ook kunnen we ook de Braassemermeer of de Westeinder plas aandoen. Met name de Westeinder is zeker zo mooi als een rondvaart Kagerplassen. Hier beschikken we ook over een uniek PartyEiland waar we af kunnen meren om even de benen te strekken of gezellig ter plaatse een BBQ kunnen organiseren.

Wil je nú weten wat jouw feestje kost ?
Bereken dan je eigen party en kijk met een paar muisklikken wat het je kost. Vrijblijvend en zonder enige verplichting. Geen offerte aanvragen, niets van dat alles ! Geen moeilijk gedoe; gelijk inzage in wat exact de kosten zijn; tot op de cent nauwkeurig. Zo simpel kan het zijn.
Wil je weten wat het kost ? Bereken het nú zelf !

Tevreden klanten, prima referenties !
Je bent bij ons in vertrouwde handen. Honderden opdrachtgevers gingen je de afgelopen jaren al voor. Particuliere opdrachtgevers, maar ook tal van kleine en grote bedrijven.
Klik hier voor onze referenties !

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties

Heb je specifieke vragen ?
Voor meer informatie over een rondvaart over de Kagerplassen staan we je graag te woord.
Bel me (Patrick Overgaag) op 06 – 535 122 49.
Of mail naar info@hetpartyschip.nl .