rondvaart

Rondvaartboot / partyboot Het PartySchip huren

Hét PartySchip kan je uitstekend voor een rondvaart huren. Onder het genot van een hapje, lunch of buffet en een drankje varen we over de prachtige plassen en de andere vaarwateren van het Groene Hart in de Randstad. Ondertussen geniet je van een schitterend uitzicht.

Rondvaart, molenvaart, culturele route
Ook voor andere vaartripjes kan je Het PartySchip als rondvaartboot huren. Tochtjes op onder andere op de Zuid Hollandse plassen (Westeinder, Braassemermeer en Kagerplassen) zijn zonder meer mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een Molentocht langs verschillende molens langs het water of een Culturele route met bezoek aan een museum.

Rondvaart Randstad
Ook andere plaatsen binnen de Randstad, zoals Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Uithoorn, Leiden, Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Aalsmeer behoren tot de plaatsen die we aan kunnen doen. De mogelijkheden zijn legio. Zeker met jouw eigen inbreng en fantasie.

Rondvaart kleine groepen
Hét PartySchip is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Vanaf 10 à 15  personen is het al gezellig en we kunnen maximaal tot 80 à 90 gasten ontvangen. Alles is aan boord; een gezellige scheepsbar, twee buiten dekken, twee binnen dekken en uiteraard de stuurhut die voor iedereen toegankelijk is.

Voor nog kleinere groepen (maximaal 10 tot 12 personen) hebben ook nog een Luxe Salonboot in de vaart. Voor meer informatie klik hier !

Culinair
Ook op culinair gebied kunnen we je volledig van dienst zijn. Lunches, buffetten, koud & warm; alles is mogelijk. Heb je specifieke wensen ? Graag vervullen wij deze. Voor meer informatie klik hier !

Knallende aanbiedingen:
€ 25,– Feest aanbieding, 3 uur rondvaartboot huren met 4 drankjes.
€ 30,– Feest de Luxe aanbieding, 4 uur rondvaartboot huren met 3 hapjes p.p. en 5 drankjes.
€ 55,– Party aanbieding, 4 uur rondvaartboot huren met buffet Rood licht en 5 drankjes.
€ 65,– Jubileum aanbieding, het béste aanbod ! 5 uur rondvaartboot huren met buffet Jubileum en 6 drankjes.
€ 80,– BBQ aanbieding, 5 uur rondvaartboot huren met BBQ-buffet, bezoek aan PartyEiland en 6 drankjes.
(Lees meer … )

Wil je nú weten wat jouw feestje kost ?
Bereken dan je eigen party en kijk met een paar muisklikken wat het je kost. Vrijblijvend en zonder enige verplichting. Geen offerte aanvragen, niets van dat alles ! Geen moeilijk gedoe; gelijk inzage in wat exact de kosten zijn; tot op de cent nauwkeurig. Zo simpel kan het zijn.
Wil je weten wat het kost ? Bereken het nú zelf !

Meer weten ?
Wil je meer weten over een vrijgezellenfeest organiseren ?
Wil je meer informatie over de alle mogelijkheden ?
Neem dan direct contact met mij op !
Bel me op: 06 – 535 122 49 ( Patrick Overgaag ).
Of mail naar: info@hetpartyschip.nl .
Vraag direct een vrijblijvende offerte op.
Of vul het contact formulier in !

Tevreden klanten, prima referenties !
Je bent bij ons in vertrouwde handen. Honderden opdrachtgevers gingen je de afgelopen jaren al voor. Particuliere opdrachtgevers, maar ook tal van kleine en grote bedrijven.
Klik hier voor onze referenties !

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties