Rondvaart Leiden

Hét PartySchip verzorgd ook rondvaarten. Een van de rondvaart mogelijkheden is in Leiden . Geniet van een schitterend uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Neem voor meer informatie over de vaarmogelijkheden in Leiden contact met ons op!

Rondvaart Leiden ook voor kleine groepen

Hét PartySchip is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Vanaf 10 à 15 personen is het al gezellig en we kunnen maximaal tot 110 à 120 gasten ontvangen. Alles is aan boord; een gezellige scheepsbar, twee buitendekken, twee binnendekken en uiteraard de stuurhut die voor iedereen toegankelijk is. Neem dus zeker een kijkje bij de schipper, interessant voor jong en oud!

Culinair

Ook op culinair gebied kunnen we je tijdens de rondvaart door Leiden ook volledig van dienst zijn. Lunches, buffetten, koud & warm; vrijwel alles is hierin mogelijk. Heb je specifieke wensen? Graag vervullen wij deze voor je.

Feesten en rondvaarten

De rondvaart door Leiden kan ook gecombineerd worden met diverse feesten. Zeer geschikt hiervoor zijn de familiefeesten en jubilea. Bijvoorbeeld gezellig met de hele familie het 50-jarig huwelijk van opa & oma vieren. Of met de medewerkers een vrolijke afscheidsreceptie van een collega. Op het gebied van feesten is bij Hét Partyschip eigenlijk alles mogelijk, van verjaardag tot vrijgezellenfeest en van trouwerij tot jubileum! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie van je rondvaart in Leiden !