Westeinderplassen rondvaart

Hét PartySchip verzorgd ook een Westeinderplassen rondvaart.
​En dat met een schitterend uitzicht én onder het genot van een hapje en een drankje.

Westeinderplassen rondvaart ook voor kleine groepen.
Hét PartySchip is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Vanaf 10 à 15 personen is het al gezellig en we kunnen maximaal tot 110 à 120 gasten ontvangen. Alles is aan boord; een gezellige scheepsbar, twee buitendekken, twee binnendekken en uiteraard de stuurhut die voor iedereen toegankelijk is. Neem dus zeker een kijkje bij de schipper, interessant voor jong en oud!

Culinair.
Ook op culinair gebied kunnen we je tijdens de Westeinderplassen rondvaart ook volledig van dienst zijn. Lunches, buffetten, koud & warm; vrijwel alles is hierin mogelijk. Heb je specifieke wensen? Laat het weten; graag vervullen wij deze voor je.

Feesten en rondvaarten gaan heel goed samen.
De Westeinderplassen rondvaart kan ook heel goed gecombineerd worden met een familiefeest of een jubileum. Bijvoorbeeld gezellig met de hele familie het 50-jarig huwelijk van opa & oma vieren. Of met de medewerkers een vrolijke afscheidsreceptie van een collega. Op het gebied van feesten is bij Hét Partyschip eigenlijk alles mogelijk, van verjaardag tot vrijgezellenfeest en van trouwerij tot jubileum! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie van je rondvaart op de Westeinderplassen!

Wil je nú weten wat jouw feestje kost ?
Bereken dan je eigen party en kijk met een paar muisklikken wat het je kost. Vrijblijvend en zonder enige verplichting. Geen offerte aanvragen, niets van dat alles ! Geen moeilijk gedoe; gelijk inzage in wat exact de kosten zijn; tot op de cent nauwkeurig. Zo simpel kan het zijn.
Wil je weten wat het kost ? Bereken het nú zelf !

Tevreden klanten, prima referenties !
Je bent bij ons in vertrouwde handen. Honderden opdrachtgevers gingen je de afgelopen jaren al voor. Particuliere opdrachtgevers, maar ook tal van kleine en grote bedrijven.
Klik hier voor onze referenties !

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Contact
Offerte
Kijk eens rond
Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties

Heb je specifieke vragen ?
Bel me (Patrick Overgaag) op 06 – 535 122 49.
Of mail naar info@hetpartyschip.nl .