Wat vonden anderen er van ?

Maluku Food juni 2017
Zeer prettige samenwerking. Erg gastvrij ontvangen tijdens de bespreking vooraf.  Super fijn dat we in de keuken van de eigenaar de voorbereidingen mochten klaar maken. Ik zou zo weer op de boot een feestje organiseren.

Jeanne apr 2017
Wij hebben een ontzettend leuke middag/avond gehad. Gelukkig viel het weer mee en konden we lekker op het dek zitten. Iedereen heeft zich prima vermaakt. Het gebak, het eten en het drinken waren prima verzorgd. De bemanning was vriendelijk. Bedankt voor de mooie vaart!

Wil & Marijke feb 2017
Alhoewel het jammer was dat het vaargebied door omstandigheden veranderd was, hebben wij onze feeststemming hierdoor niet laten beïnvloeden. We hebben een geweldige dag gehad, en onze gasten waren ook allemaal even enthousiast en met z’n allen hebben we enorm genoten. Kortom een dag om met veel plezier en genoegen aan terug te denken. We willen langs deze weg ook een compliment geven aan de schipper en de dames van de catering, die er mede voor gezorgd hebben om deze dag voor ons onvergetelijk te maken. Ook het buffet was overheerlijk en van onze gasten hebben we niets dan lof gehoord. We zijn van mening dat we geen betere keus hadden kunnen maken, om ons feest op jou partyboot te vieren. Nogmaals we hebben een super dag gehad en enorm genoten ! Wil en Marijke.

Steenbergen nov 2016
Het was inderdaad een gezellig feestje. Iedereen heeft het erg naar z’n zin gehad. Gelukkig konden we al iets eerder aan boord omdat het begon te regenen.En ook helemaal super dat t eten en drinken zowel beneden als boven geserveerd en genuttigd kon worden. Het was een gezellige avond en zal t zeker aanraden. Bedankt voor de service en misschien tot een volgende keer. Groetjes Miranda.

Harting okt 2016
Het was een heerlijke dag gisteren, we hebben ervan genoten! De bediening was goed, het varen door leuk gebied top. Onze kleinzoons vonden het heerlijk om een stukje te mogen sturen. Het eten vond iedereen lekker. Verder heeft iedereen het ontzettend naar de zin gehad, een mooie herinnering! Maria.

Ebbink okt 2016
We hebben het 50-jarig huwelijk van mijn ouders gevierd met de familie op het party schip en het is een hele fijne en vlekkeloze dag geweest. Ondanks dat we maar met ca. 20 man waren op een grote boot, was het toch heel knus aan boord. We hadden fijn contact met Ad in de voorbereiding op die dag. Alles was bespreekbaar en de kosten waren transparent. No strings attached. De Hollandse koffietafel was royaal en heerlijk. Het personeel was vriendelijk. Iedereen was tevreden. Ik kan het party schip van harte aanbevelen. Sterker nog, als we nog iets gaan organiseren met een groep, dan komen we zeker terug. Frank, Amsterdam

Stryker Nederland oktober 2016
We had a great time! It was all good!! Overall, we had a fantastic boat ride and the food was great. Karaoke was definitely the biggest hit – I would recommend that again! Thanks for everything!! Laura

Hilverda De Boer oktober 2016
We hebben zeer genoten met z’n allen en alles was prima in orde. Groetjes, Fred.

Politie Midden Holland
Hallo Ad, topfeestje geweest, complimenten aan de “bemanning”! Groet Politie Midden Holland.

Het Nationale Toneel
Wij hebben een hele leuke dag gehad! En wat zat het weer mee <img src=”https://www.hetpartyschip.nl/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif” alt=”;-)” />  Het blijft jammer dat we niet op het eiland konden bbq-en maar dat is nou eenmaal niet anders. Het alternatieve programma was prima geregeld! Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer?

Politie Amsterdam
Bedankt voor de erg gezellige vaartocht, het goede eten en de prima bediening. De collega’s vonden het erg leuk.

Hetty
Wij hebben we een heel gezellig en uiterst goed verzorgd feest gehad ter ere van de 90ste verjaardag van mijn moeder. Van te voren hebben we alles goed doorgesproken en de Kapitein werkte dit keurig uit. Duidelijke afspraken werden er gemaakt en aan alle wensen werd voldaan. Het feest was Top. Onze gasten waren zeer verrast en tevreden. De gezelligheid en de ongedwongen sfeer was uitstekend. Het team van Het Party Schip inclusief de Schipper heeft van deze dag een onvergetelijke dag gemaakt. Hartelijk dank daarvoor.

Carla
Na een enthousiaste voorbespreking was het eindelijk zover. In mei 2011 werden mijn ouders en genodigden van harte welkom geheten aan boord van Het Partyship. Het is een fantastische dag geworden. De verzorging was top. Ook onze 93-jarige tante Jo vond het geweldig. Het eten was formidabel. En de zanger is een aanrader! Hij zorgde voor een goede sfeer, en er werd volop gedanst door 65-jarigen. In één woord fantastisch. Een aanrader voor iedereen. Niet twijfelen, boeken.

Fred en Monica
Wij hebben het met onze Familie dag prima naar ons zin gehad. Wij vonden de bediening prima, het eten was goed en de kapitein erg vriendelijk. Het was voor ons en de familie een fijne geslaagde dag.

Leo en Joke
Ons 12½ jarig huwelijk hebben wij gevierd op Hét PartySchip ! En het was meer dan super ! Wat hebben wij genoten van het feest, dat kon ook, want alles was tot in de puntjes verzorgd. Op- en afstappen in Rijsenhout ? Geen probleem. Mogen we de boot zelf nog versieren ? Geen probleem. Mogen we een eigen DJ mee nemen ? Geen probleem. Een lekkere Captain’s cocktail ? Geen probleem. unnen we naast het buffet voor de volwassenen, patatjes krijgen voor de kinderen ? Geen probleem. Niets was een probleem en zelfs de kinderen mochten nog varen op deze middag / avond! Alleen maar lovende woorden van onze familie en vrienden ! Kortom een echte aanrader! Eens iets anders dan een zaaltje met stoeltjes ! We hebben zelfs al gehoord dat er via ons nog meer feesten gevierd zijn op Hét PartySchip ! Dat zegt genoeg lijkt ons !! Ad en de hele bemanning. Het was een onvergetelijke middag en avond ! Bedankt nogmaals !

Leonieke (Frankrijk)
Ik heb mijn verjaardag mogen vieren op het authentieke PartySchip van Patrick Overgaag, met een veertigtal gasten waaronder verscheidene uit het buitenland. De voorbereiding van het feest is uiterst professioneel gegaan, van de inschatting van het nodige budget tot het uitstippelen van een gepersonaliseerde vaarroute die al mijn wensen in aanmerking nam. De schipper was heel vriendelijk op de dag van afvaart en heeft zich nog aan een paar laatste wensen, ter plekke, aangepast, zoals het ophalen van gasten die de juiste aanlegplaats niet hadden kunnen vinden en het stilleggen van de boot toen één van onze jonge deelnemers een plotselinge duik wilde nemen naar de molen van de Wijde Aa ! De bediening was vlot en het eten en drinken prima, en dit maakt dat wij allemaal een geweldige herinnering houden aan een zonovergoten dag op het Hollandse water !

Michel
Na van andere personen hun ervaringen gehoord te hebben wou mijn vrouw ook haar 12,5 huwelijk vieren op Het PartySchip. Eerst zijn we langs gekomen om een en ander te bekijken. Wat in een leuke en ongedwongen sfeer gaat. Hieruit bleek ook dat er veel mogelijk was qua indeling op Het PartySchip en het verloop van de avond. Na een en ander besproken te hebben zouden wij kort voor datum nog even alles nalopen. De zanger c.q. goochelaar die geregeld was, was helemaal te gek. Alle hapjes waren zoals afgesproken in de juiste hoeveelheden qua afspraak. Ook de 2e, extra, zanger die mijn vrouw had geregeld werd op tijd opgepikt en afgezet na afloop. De vaarroute zoals besproken is gevaren. En de bediening was top in een woord. Alles gaat in een leuke en ongedwongen sfeer en de afspraken worden netjes nagekomen. Kortom een super ervaring en voor iedereen een aanrader. Alsnog hartstikke bedankt voor alle goede zorgen en het maken van een onvergetelijke avond.

Piet & Tiny (uit een zonnig Spanje)
Wij zijn enorm tevreden over de party bij gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk. Niet alleen het eten was prima, maar vooral de bediening was perfect. Wij zijn niet alleen door de kinderen in het zonnetje gezet, maar zeker ook door het personeel. Mede daardoor zullen wij deze dag niet snel vergeten. Ik heb onze dank samen met mijn vrouw persoonlijk kenbaar gemaakt aan uw mensen, maar wil dit graag langs deze weg nog eens doen. Ik heb ook aan anderen verteld dat dit een leuke manier is om een party te geven aan familie, vrienden of personeel. Ik wens jullie nog een zeer goede vaart en veel succes, mede namens mijn vrouw.

Bestuur Tennisvereniging Vijfhuizen
Wij hebben met de vrijwilligers van onze tennisvereniging een middag/avonddeel gevaren langs de Ringvaart. Het PartySchip kon ons oppikken in Vijfhuizen en dat maakt zo’n tripje bij voorbaat al bijzonder. De bediening was leuk en vlot, echt niets negatiefs op aan te merken. Ook het eten werd prima verzorgd (goed én voldoende). Er heerst aan boord gewoon een leuke en ontspannen sfeer.Omdat er aan boord gerookt mag worden (je bent immers buiten) blijft het gezelschap ook meer bij elkaar en dat is tegenwoordig nog wel eens een probleem. Wij kunnen Het PartySchip zeker aanbevelen.

Ineke
85-ste Verjaardag van mijn Moeder. Binnen heel korte aanlooptijd is het verrassingsfeest ter ere van de verjaardag van onze moeder/oma mogelijk gemaakt op het prachtige PartySchip, waar hele leuke e-mailwisseling aan vooraf ging. Het was op die dag uitzonderlijk mooi weer en iedereen werd opgewacht door de enthousiaste en bijzonder vriendelijke bemanning. Ook was iedereen gecharmeerd door de gezellige en sfeervolle entourage op het schip, en het ruime voor- en achterdek, waar je heerlijk buiten kon zitten. Het werd een prachtige vaartocht, waarbij de jarige en haar gasten er zichtbaar van genoten. Jong en oud had het prima naar de zin en er was zelfs voor een kinderstoel en kampeerbedje gezorgd. Natuurlijk lieten velen de kans niet voorbijgaan om het stuur van de kapitein even over te nemen. Zelfs werd aan het verzoek voldaan om langs het zorgcentrum te varen, waar de jarige woont. De bediening was super en ook konden we genieten van het warm/koud buffet, wat tussentijds aan boord was gekomen. Het was jammer dat de tijd voorbij vloog en we weer aan wal moesten. Het is voor onze moeder/oma en haar hele familie een onvergetelijk en zeer geslaagd feest geworden en een prachtige herinnering. We bedanken daar de eigenaar en bemanning hartelijk voor en wensen hen nog vele mooie vaartochten toe en veel succes met hun PartySchip voor de toekomst! Hartelijke groeten en misschien nog eens tot ziens!

Sjaac en Yvon
Feest op Het PartySchip. Bij een gezellig feest op een boot denk je dan aan op het dek zitten met een zonnetje. Helaas; de regen kwam met bakken uit de lucht. Maar ondanks dat kon dat de pret niet drukken. Iedereen stond lekker binnen met een drankje. Later op de middag hebben we genoten van een goed verzorgd buffet. De kaptein heeft voor ons een prima feest verzorgd ! Bedankt; het is voor herhaling vatbaar.

Ger
Geachte Lezer, Wij hebben een boottocht gemaakt met Het PartySchip en de voorbereidingen zijn ook al een apart gebeuren. De ontvangst voor de bespreking en de afhandeling ging in een heel ontspannen sfeer. Nadat alles goed op papier was gezet konden wij een onbezorgde vaart tegemoet zien. Het weer was ons goed gezind en het was wat fris maar niemand had het koud. De bootreis was vanwege ons 40 jarig jubileum en men heeft van een gezellige bootreis genoten. Wij kregen vele dankbetuigingen van de leden voor deze reis en die komen ook ten goede voor Patrick Overgaag en medewerkers want alles was tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader en de prijs was goed tegenoverstaande het gebodene.

Henk
Niets dan lof over de organisatie van het 60-jarig huwelijksfeest van onze (schoon) ouders. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het intake-gesprek dat we vooraf aan het feest hadden gaf een duidelijk beeld met wat mogelijk was op jullie party-schip. Jullie konden met alle uitzonderingen rekening houden, ook extra wensen voor het buffet was geen probleem. Iedereen heeft genoten van de vaartocht en het buffet. Zeker een aanrader voor iedereen die een leuk feest wil geven/organiseren. Bedankt en de complimenten ook voor de bediening aan boord.

Jan & Petra
“Onze verwachtingen waren redelijk hoog gezien de voorgaande gesprekken tussen ons, en de manier waarop jullie ons te woord staan en ons op ons gemak laten voelen dat echt alles in orde komt, en verder nergens aan gedacht hoeft te worden. Dan de avond aan boord … Wat moeten we zeggen ? Iedereen is zeer behulpzaam om het een ieder naar de wens te maken, en uitleg te geven over het schip. Daarnaast geven jullie de mensen ook een beetje spanning van wat er allemaal nog mogelijk staat te gebeuren, erg goed. En natuurlijk veel dank om mijn moeder te helpen om haar op een lekker plaatsje benedendeks te laten zitten ! De entourage, de bediening en het entertainment, ook van de bediening, zij staan leuk mee te swingen achter de bar, fantastisch! Ik ben blij dat ik je advies omtrent de zanger gevolgd heb, uitstekend. Zo kunnen we doorgaan, en het hele lijstje afgaan. Maar het feest was compleet zonder ook maar een op of aanmerking, van geen enkele kant. En met het bekijken van de video worden we steeds weer herinnerd aan deze gezellige avond. Heel, heel hartelijk dank daarvoor. Ik wens jullie nog vrolijke uurtjes toe op Hét PartySchip, en we zullen jullie zeker nog wel eens tegen komen op het water !”

Familie De Bruin:
“We hebben een topavond gehad. Onder andere dankzij de bemanning, die weet wat service verlenen is.”

Yvonne & Bert:
“Alle gemaakte afspraken zijn meer dan perfect nagekomen”.

Shirley & Reinier:
“De bemanning krijgt als cijfer een absolute 9,5. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan, alle gasten zijn uiterst tevreden, en hebben nog dagen erover nagepraat. De stuurman heeft de harten van velen gestolen. De kapitein alle lof. De bediening een 9,0. Alle gasten zijn over de bediening vol lof er is mij geen wanklank ter ore gekomen. Zij hebben met volle inzet iedereen op zijn wenken bediend. Het cijfer voor buffet: 8,5. Er was voor ieder wat wils ook voor de personen die medisch gezien erg moesten oppassen, het was uitstekend verzorgt. De zanger: cijfer ook hier 9. Hij heeft zich uitstekend van zijn taak gekweten, en precies op de juiste momenten de stemming erin gebracht, een echte entertainer. Totaalcijfer hele party: cijfer 9,5 en dat is omdat ik geen tienen geef. Geweldig teamwork, uitstekend opgezet, prima advies, knus en bovenal gezellig, hier wordt lang over na gepraat, prima formule.”

Gerrit & Ina:
“Heel goed bevallen. Het was echt perfect.”

Familie Wilders:
“Een zeer geslaagde avond !”

Dhr. & Mw. van Dorp:
“Een gezellig ingericht schip van een perfecte grootte. Bemanning een 10 ! Geen aanvaringen gevoeld, zowel letterlijk als figuurlijk niet. Bediening een 10, gezellig, vriendelijk, oplettend en ga zo maar door. We vonden het wel jammer voor de bemanning van de partytent dat er zo’n koude wind stond en iedereen aan boord bleef. Buffet: 10, lekker en mooi, leuk aangekleed en ruim voldoende hoeveelheden. Hele party 10+, het lijkt misschien afgezaagd en saai en dubbel op, maar wij hebben (en geloven dit ook van iedereen die aan boord geweest is) ons prima vermaakt. Verder vond iedereen het heel bijzonder en origineel zoals met name de receptie verliep. (Hiervoor ere wie ere toekomt, jij dus Kapitein). Eigenlijk kan het niet, want perfectie schijnt niet te bestaan, maar voor ons was dit absoluut wel degelijk een perfecte party.”

David & Sandra:
“Hele party een 10, helemaal niks op aan te merken.”

Lidy & Joop:
“Aan boord van het schip een leuke gezellige versierde sfeer, leuke aankleding. De hele party een 9, het was een hele leuke en gezellige dag, van iedereen heb ik alleen maar leuke reacties gehad. We hebben ons erg vermaakt. De bediening was tip top in orde. Perfect.”

Familie Hof:
“Wij worden al blij als we Hét PartySchip weer langs zien varen. De bemanning en Kapitein zeer attent. Zwemvesten voor de kinderen en kleurpotloden. De hele party een 9, ja alles een 9. Cijfers schieten te kort. Het was alles geweldig. Van onze gasten niets dan goeds gehoord. Voor mij persoonlijk was het tekort van tijd. Ik had graag nog een poos aan dek willen zijn. Ik ben daar helemaal niet geweest, zo jammer. Maar ja, het was allemaal “Geweldig gezellig”. Bedankt allemaal.”

Dhr. Van Zanten:
“Een gezellig, informeel schip, helemaal voor onze doeleinden geschikt. Een goede bemanning en een prima gastheerschap en de bemanning past zich prima aan bij het gezelschap. Bediening: vriendelijk, er gewoon zijn ! Buffet: voldoende keus, met name de haring werd geprezen. De hele party was een succes, jullie zijn er in geslaagd dit redelijk verwende team weer wat nieuws te bieden, daarin zijn jullie geslaagd.”

Fam. Schoenmakers:
“Alles was prima geregeld. Wij hebben alleen maar veel lof van onze gasten naderhand te horen gekregen. Door het weer kon het feestje natuurlijk ook niet meer stuk. Deze dag zal een goede en fijne herinnering blijven, dankzij Hét PartySchip !”

Najib & Natasha:
“Een geweldig schip om op te feesten. De kapitein was echt een perfecte gastheer. Alles was goed geregeld en al onze vragen en verzoeken die avond zijn perfect beantwoordt. Leuk dat de schipper zoveel vertrouwen had in de onervaren stuurlui onder ons. Hij heeft ons perfect heen en weer gevaren. Bediening, een 10, prima, niets op aan te merken. Ook het buffet was erg lekker. De hele party en 10. We hebben een topavond gehad. Hét PartySchip weet nog wat service verlenen is.”

Bert & Jannie Clay-Meester:
“Schip 9, bemanning 10, bediening 10, buffet 10, hele party 10 !”

Karin de Kooning:
“Een rapport hebben wij niet nodig voor de beoordeling. Op alles een 10 of bijna een 10 lijkt misschien wat overtrokken maar het is wel de waarheid. Een eindcijfer over alles is een dikke 10 ! Alle gasten waren razend enthousiast ! En wij zelf ook uiteraard. (De volgende morgen was iets minder maar daarvan is de oorzaak bekend). Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en graag tot (snel) ziens!”

Richard & Goof:
“Nog bedankt voor het fantastische feest! Iedereen heeft zich prima vermaakt ! Graag wil ik de twee serveersters bedanken voor de inzet en de goede sfeer (sorry… namen vergeten). Ze hebben keihard gewerkt en konden gezellig mee doen. Nog bedankt voor het aandenken. Nogmaals bedankt voor je gastvrijheid, je bent een op en top gastheer ! Fijn om eens NIETS te hoeven doen op mijn feest. Heb er echt van genoten!”

Gerda & Mark:
“Het schip: helemaal geweldig. De bemanning, schipper en kapitein, heel leuk om eens iemand anders in een uniform te zien lopen als wij vrij zijn en wat leuk dat iedereen mocht sturen. (Ook al heeft meer dan de helft van de gasten geen idee gehad waar ze gevaren hebben). Geweldige bediening lekker vlot. Buffet een 9, goed, genoeg, heerlijk enz. Hele party 10, we hebben een gigantische gezellige teamdag gehad. Kapitein, heeeeeeel erg bedankt. Iedereen heeft het bere naar zijn zin gehad en de complimentjes hebben wij ook namens jou in ontvangst genomen. Het was een teamdag die we niet snel zullen vergeten.”
Guido & Sonja De Heeg:

“De hele party een 9, eigenlijk is het moeilijk om de onderdelen apart een cijfer te geven. De boottocht was een daverend succes, mede dankzij het prachtige weer. Een 9 dus voor alle medewerkers die ons met zorg omringden.”

Silke & Jack:
“Het schip een 10, de bemanning een 10, de bediening een 10 (enthousiast en vriendelijk), het buffet een 10, de zanger een 10 (toffe gozer). De hele party een 10, Kapitein en crew bedankt voor een geweldige avond !”

Peggy Kewal:
“Het schip was perfect aangekleed met tafelkleedjes enz. Mede dankzij het weer konden alle ruimtes optimaal benut worden. De kapitein wist de boot goed de luwte in te houden waardoor men langer buitendeks konden zitten, perfect. Het personeel was ook behulpzaam bij aansnijden taart. En heel behulpzaam voor de ouderen. Buffet, goed verzorgd, precies volgens afspraak. De zanger voelde de sfeer goed aan. Vele enthousiaste reacties ontvangen. Zelf waren we zeer enthousiast. Alleen maar lof.”

Fam. Lachman:
“Een 8 voor het schip en zijn bemanning, aan de bediening niets toe te voegen, alles was genoeg, niemand een leeg glas. Gezellig. Het buffet: prima, precies goed en ook niet overvloedig. Hele party een 9, geen suggesties, ga zo door. Boven, beneden, binnen, buiten voor iedereen goed vertoeven.”

Dhr. & Mw. Van Leersum:
“Fantastisch hoe de Kapitein behulpzaam is geweest bij het aan en van boord gaan van onze rolstoelgebruikster. Dit verdient een pluim. Hele party 8, ga zo door, wij hebben een geweldige middag en avond gehad.”

Fam Voor de Wind:
“Kapitein compliment voor “loopplank-begeleiding” en voor manier waarop de gasten werden beziggehouden. En leuke route door schipper. Het feest was zeer geslaagd. ‘t Was ook reuze prettig dat jullie al ruim van te voren met de boot klaarlagen.”

Dhr. Bonnet:
“Heel veel positieve reacties van mijn gasten gehad, en wij hebben genoten.”

Anrea & Hans:

“De hele party 8, we hebben een mondelinge enquête gehouden en een ieder was meer dan tevreden. Dat lag dus zeker niet alleen aan onze mensen om het dagje vrijwilligers op de “Hét PartySchip” te hebben. Het is de bemanning in zijn geheel die de dag geslaagd heeft gemaakt. Onze dank.”

Mevrouw & mijnheer Bourgongne:
“De stuurman was goed, en de kapitein was perfect. Hij was erg attent en had alles goed in de gaten. Bediening goed en meedenkend. Met de hulp van de bemanning hadden wij zeker een geslaagd feest.”

Sander & Sabine:
“Hiermee willen wij jou en je bemanning hartelijk bedanken voor de prettige ontvangst, de vrolijke bediening en de voor ons ontspannen middag en vroege avond op Hét PartySchip met het goed verzorgde buffet. Het weer was geweldig en het was voor ons een geslaagd moment. Voor zover wij hebben gehoord en gezien heeft een ieder het naar zijn zin gehad op Hét PartySchip. Kortom het was uitstekend vertoeven op Hét PartySchip en het was een dag om met nog veel plezier op terug te kijken.”

Pieter & Narhalie:
“Dankzij jullie werd het feest niet wat we ervan verwachtten, maar wat we hoopten dat het zou worden ! Voor herhaling vatbaar.”

Het 4de elftal:
“Wij zochten een feestboot die een origenele themafeest kon organiseren voor onze jaarlijkse voetbaluitje. Grote jongens verkleed als Piraten op een Partyeiland: Geweldige ervaring!