trouwen op het water

Trouwen op het water

Alles is mogelijk !
Alleen een receptie of feestavond ?
Of een receptie, een varend buffet en feest op ons PartyEiland ?
Of zelfs trouwen op het water ?
Het kan allemaal.
Je wilt meer ? Bijzondere locaties , speciale wensen , versieren ?
Ook dan kan.

Video trouwen op het water

Trouwen op het water zijn de leukste feesten.
Dat zal iedereen je vertellen die een feest op het water heeft meegemaakt.  Hét PartySchip garandeert een onvergetelijke huwelijksdag. Omdat alles kán en alles mág aan boord van Hét PartySchip. We hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het verzorgen van unieke bruiloften .  En … hoe origineler, hoe leuker we het vinden om jullie wensen te realiseren. En JA ! De eerste 12,5-jarige jubilea zijn ook al aan boord geweest.
Heb je vragen over jullie party ? Willen jullie iets bijzonders ? Stel ze gerust !

Eindeloze & unieke mogelijkheden
De mogelijkheden die trouwen op het water biedt zijn werkelijk eindeloos. Bespreek het vooraf allemaal met de kapitein. Hij en zijn bemanning staan er klaar voor om al jullie wensen te vervullen en jullie hiermee een onvergetelijke dag te bezorgen. Volgens de Kapitein zijn er helaas maar twee beperkingen:
1. Jullie eigen fantasie !
2. En … helaas het budget … . 🙂 !
Dus … als je geen standaard feestje in een standaard feestzaaltje wilt, of geen feestje van dertien in een dozijn, maar écht de mooiste dag van je leven wilt beleven, dan kies je voor trouwen op het water aan boord van de leukste partyboot van de Randstad: Hét PartySchip !
Benieuwd wat er allemaal kan ? Vraag het ons !

Trouwen óp het water áán boord van Hét PartySchip
Kan het nog romantischer ? Intiem trouwen op het water, met familie en vrienden ?
Ook dat is mogelijk! In de hele Ringvaart van de Haarlemmermeer kan trouwen op het water zonder meer. De Huwelijksvoltrekking vindt plaats áán boord door een ambtenaar van de gemeente Haarlemmermeer. Ook andere locaties zijn mogelijk, echter wel altijd in overleg met de betreffende gemeente. In verband met de zetting van de stoelen, kunnen maximaal zo’n 30 – 40 personen aanwezig zijn bij de huwelijksvoltrekking.

Receptie
Je wilt een afwijkende receptie na het trouwen op het water ? Een receptie aan boord van Hét PartySchip is in alle opzichten bijzonder, uniek en sfeervol. We blijven daarbij uiteraard stil aan de wal liggen, want de gasten moeten aan en van boord wanneer zij dat willen. Op de wal zetten we statafels en een partytent neer. Een deel van de gasten staat aan boord een deel aan de wal. Iedereen loopt heen en weer en jullie zijn het stralend middelpunt ! Alternatief kunnen we ook een receptie op een eilandje verzorgen en worden de gasten met een bootje heen en weer gevaren. Zoiets wel eens meegemaakt ?
Aan boord van Hét Partyschip bepaal je zelf wat er wel en niet geschonken mag worden: Receptie gedistilleerd, Hollands gedistilleerd, Buitenlands gedistilleerd, noem het maar op. Ook ten aanzien van snacks en hapjes zijn er volop mogelijkheden.

Varend buffet
Je wilt met vrienden en familie in besloten sfeer dineren ? En ondertussen genieten van de sfeer en het uitzicht op het water ? Dan is een varend buffet helemaal een uitkomst. Vooraf een borreltje of een glaasje Prosecco maakt het helemaal compleet. Vanzelfsprekend hebben we een uitgebreide buffetkeuze van klein en bescheiden tot en met zeer uitgebreid. En binnen de buffetten kan je gerechten wijzigen of aanvullen. ( Lees meer … ).

Feestavond
En dan is het zo ver, na het trouwen op het water kan het feest kan beginnen ! Al varend, dansend, zingend en feestend over de meest schitterende vaarwateren van de Randstad. Zoals de Westeinder, de Kaag en de Braassem. Al dan niet met zanger of bandje. Ook hier geldt weer alles kan, alles mag ! Alternatieven zijn het feest op een eiland of een locatie aan de wal. Ook ten aanzien van muziek, zangers, artiesten zijn er volop mogelijkheden.

PartyEiland
En de overtreffende trap van de feestavond is een feestavond op ons PartyEiland. Dit is zo uniek, dit maken maar weinig mensen mee. Hier kan je natuurlijk ontzettend leuke dingen op doen. Je komt met je gasten aan boord aanvaren, dan staat daar een zeer luxe BBQ klaar, met kok(s), een uitgebreid buffet, hapjes, drankjes, bediening, noem het maar op. In een grote, schitterende, versierde en verlichte partytent. De zanger zet het welkomstlied in en de meest fantastische party die je kan bedenken is begonnen. Je kan je voorstellen dat een feest op een eiland heel apart, heel bijzonder is. En de perfecte afsluiting van trouwen op het water en de dag van je leven ! ( Lees meer … ).

Bijzondere locaties
Vier wel hele bijzondere locaties voor trouwen op het water zijn:

  • De Molen van Sloten (Badhoevedorp / Amsterdam),
  • Het Cruquius Museum (Cruquius / Haarlem),
  • De Thamerkerk te Uithoorn en
  • De Trouwzaal van Kasteel Keukenhof te Lisse.

Speciale wensen ofwel “Wat kan er allemaal” ?
Veel; héél veel:
Bruidstaart aansnijden ?
Muziek / zanger / bandje / DJ aan boord ?
Koor of drumband aan de wal ?
Duiven, ballonnen of zelfs vuurwerk ?
Van te voren versieren ?
Het kan ook weer allemaal !

En écht Super Unieke bruiloft
Je wilt iets héééél bijzonders ? Iets wat niemand nog meegemaakt heeft ?
Wat dan heel apart is, is om voorafgaand aan het échte trouwen op het water, een nep-huwelijk te organiseren, waarbij van alles fout gaat. Voordat we naar de echte trouwlocatie gaan, trouwen we eerst in het Gemeentehuis van Leimuiderbrug. Dit is in het dorpscafé. Tijdens de ceremonie worden de namen verwisseld, de hele voorgeschiedenis klopt niet, de ambtenaar gaat voortdurend in de fout. Kortom ouders, getuigen, vrienden, iedereen (behalve jullie) zitten met gekrulde tenen. De in verwarring achtergebleven gasten krijgen nog een kopje koffie aangeboden (met een beschuit met muisjes) alvorens ook zij vertrekken naar het echte trouwen op het water. Succes gegarandeerd !

Reacties bruidsparen
Wat waren zoals de reacties achteraf van bruidsparen die voor jullie trouwen op het water ?
Over Hét PartySchip: helemaal geweldig, gezellig, uniek, informeel, een SuperSchip.
Over de bemanning: uitstekend, prima gastheer, vriendelijk, zeer sympathiek.
Over de bediening: geweldig, goed, oplettend, vlot, niets op aan te merken.
Over de organisatie: prima geregeld, tiptop uitvoering, groot succes, een perfecte party.

En wat kost het (ongeveer) ?
Maak zelf een globale begroting. Globaal, want bruiloften zijn afwijkend !
Met maar 10 muisklikken heb je al wel een goed idee van de kosten.
( Lees meer … ).

Of wil je meer informatie ?
Heb je een vraag of wil je een advies ?
Neem dan contact met ons op.

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Offerte
Kijk eens rond
Huwelijk

Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties