Trouwen op een schip

Trouwen op een schip

Alles is mogelijk !
Alleen een receptie of feestavond ?
Of een receptie, een varend buffet en feest op ons PartyEiland ?
Of zelfs trouwen op een schip zelf ? Het kan allemaal.
Bijzondere locaties , speciale wensen , versieringen ? Ook dan kan.

Video trouwen op een schip

Nog geen idee wat je precies wilt ?
Bekijk dan rustig deze informatie over de mogelijkheden van het trouwen op een schip.

De leukste Party’s, de beste prijs !
Feesten aan boord van partyschepen zijn de leukste feesten. En trouwen op een schip al helemaal. Hét PartySchip garandeert een onvergetelijke huwelijksdag. Omdat er werkelijk van alles te organiseren is aan boord van Hét PartySchip, hebben we intussen zéér ruime ervaring in het verzorgen van werkelijk unieke bruiloften. En… hoe origineler, hoe leuker we het vinden om jullie wensen te realiseren.

De mogelijkheden die Hét PartySchip biedt te trouwen op een schip zijn werkelijk eindeloos. Bespreek het vooraf allemaal met de kapitein. Hij en zijn bemanning staan er klaar voor om al jullie wensen te vervullen en jullie hiermee een onvergetelijke dag te bezorgen.

Volgens de Kapitein zijn er maar twee beperkingen:
1. Jullie eigen fantasie !
2. En … helaas het budget … .

Dus … als je geen standaard feestje in een standaard feestzaaltje wilt, of geen feestje van dertien in een dozijn, maar écht de mooiste dag van je leven wilt beleven, dan kies je voor  trouwen op een schip. En wel op de meest gezellige partyboot van de Randstad: Hét PartySchip !

—————————————————————————————————————–

Echt trouwen op een schip ?
Kan het nog romantischer ? Intiem op het water, met familie en vrienden ?
Ook dat is mogelijk! In de hele Ringvaart van de Haarlemmermeer kunnen we trouwen op een schip. De Huwelijksvoltrekking vindt plaats op het schip door een ambtenaar van de gemeente Haarlemmermeer. Ook andere locaties zijn mogelijk, echter wel altijd in overleg met de betreffende gemeente. In verband met de zetting van de stoelen, kunnen maximaal zo’n 30 – 40 personen aanwezig zijn bij de huwelijksvoltrekking.

Trouwen aan wal ? Ook dat kan !
Vier wel hele bijzondere locaties zijn:
De Molen van Sloten (Badhoevedorp / Amsterdam), is heel romantisch en zonder meer de meest unieke locatie van de vier. Als je wilt trouwen in de betoverende sfeer van molens, water en schepen, dan biedt Hét PartySchip samen met De Molen van Sloten een uniek arrangement. Een arrangement dat jouw trouwdag tot die éne werkelijk onvergetelijke dag maakt. Trouwen in een Molen en feesten op het water … De Molen van Sloten ligt bij Amsterdam / Badhoevedorp en sluit perfect aan op ons vaargebied. En… je loopt vanuit de Molen zo aan boord bij Hét PartySchip !
Het Cruquius Museum (Cruquius / Haarlem), Het Cruquius museum is heel apart, de Thamerkerk is heel bijzonder en Kasteel Keukenhof bijzonder sprookjesachtig. Na de trouwplechtigheid kan je in alle gevallen (met uitzondering van Kasteel Keukenhof) zo aan boord stappen en daar het programma vervolgen.
De Thamerkerk te Uithoorn en de Trouwzaal van Kasteel Keukenhof te Lisse.
Daarnaast kan er ook getrouwd worden (*) in de Hervormde Kerk op het Kaageiland, in de Remonstrantse Kerk te Oude Wetering en in de Molen Zonder Wieken te Roelofarendsveen. Al deze locaties liggen op loopafstand van de afmeerplaats van Hét PartySchip. Daarnaast is er nog de Boerderij Hof van Heden te Oud Ade. Hier vandaan is wel aanvullend vervoer nodig. (*) Al deze locaties; óók de kerken zijn geschikt voor burgerlijke huwelijken.

Receptie op het schip
Je wilt geen standaardreceptie ? Naast trouwen op een schip ook een receptie aan boord van Hét PartySchip ? Het is in alle opzichten bijzonder, uniek en sfeervol. We blijven daarbij uiteraard stil aan de wal liggen, want de gasten moeten aan en van boord wanneer zij dat willen. Op de wal zetten we (daar waar het kan) statafels en een partytent neer. Een deel van de gasten staat aan boord een deel aan de wal. Iedereen loopt heen en weer en jullie zijn het stralend middelpunt ! Alternatief kunnen we ook een receptie op een eilandje verzorgen en worden de gasten met een bootje heen en weer gevaren. Zoiets wel eens meegemaakt ?

Hapjes en drankjes tijdens de receptie
Tijdens het trouwen op een schip bepaal je zelf wat er wel en niet geschonken mag worden: Receptie gedistilleerd, Hollands gedistilleerd, Buitenlands gedistilleerd, noem het maar op. Ook ten aanzien van snacks en hapjes zijn er volop mogelijkheden.

Varend buffet
Je wilt met vrienden en familie in besloten sfeer dineren ? En ondertussen genieten van de sfeer en het uitzicht op het water ? Dan is een varend buffet helemaal een uitkomst. Vooraf een borreltje of een glaasje prosecco maakt het helemaal compleet. Vanzelfsprekend hebben we een uitgebreide buffetkeuze van klein en bescheiden tot en met zeer uitgebreid. En binnen de buffetten kan je gerechten wijzigen of aanvullen.

Feestavond op het schip
En dan is het zo ver, het feest kan beginnen ! Al varend, dansend, zingend en feestend over de meest schitterende vaarwateren van de Randstad. Zoals de Westeinder, de Kaag en de Braassem. Al dan niet met zanger of bandje. Ook hier geldt weer alles kan, alles mag !

Overnachtingen
Overnachten kan ook geregeld worden. Helaas niet aan boord van hét PartySchip, want we hebben geen hotelfaciliteiten. Wel kunnen we op meerdere plaatsen bij een hotel afmeren. Of we zorgen voor aansluitend vervoer naar een niet-aan-het-water gelegen hotel.

Trouwfeest op ons PartyEiland
En de overtreffende trap van trouwen op een schip is een feestavond op ons PartyEiland. Dit is zo uniek, dit maken maar weinig mensen mee. Hier kan je natuurlijk ontzettend leuke dingen op doen. Je komt met je gasten aan boord aanvaren, dan staat daar een zeer luxe BBQ klaar, met koks, een uitgebreid buffet, hapjes, drankjes, bediening, noem het maar op. In een grote, schitterende, versierde en verlichte partytent. De zanger zet het welkomstlied in en de meest fantastische party die je kan bedenken is begonnen. Je kan je voorstellen dat een feest op een eiland heel apart, heel bijzonder is. En de perfecte afsluiting van de dag van je leven !

Speciale wensen ? Ja natuurlijk !
Wat kan er allemaal nog meer wanneer je wilt trouwen op een schip?
Veel; héél veel:
* Bruidstaart aansnijden ?
* Muziek / zanger / bandje / DJ aan boord ?
* Koor of drumband aan de wal ?
* Duiven, ballonnen of zelfs vuurwerk ?
Het kan ook weer allemaal !

Versieren
Bij trouwen op een schip hoort ook versieren. Hét PartySchip mag dan ook helemaal versierd worden. Met slingers, ballonnen, vlaggen, het maakt ons allemaal niet uit. Maak het maar helemaal feestelijk. Vaak gebeurd dit de avond van te voren door de ceremoniemeester met nog wat extra helpende handjes. Wij kunnen het versieren ook verzorgen. Wel wordt dan de tijd die we daarmee bezig zijn doorberekend. Na afloop van het feestje mag je de versiering laten hangen. Wij halen het dan allemaal weg. Echter, als wij het weg halen dan wordt het niet bewaard, maar gaat het de prullenbak in. Wil je het bewaren, dan kan je het beter zelf na afloop er af (laten) halen.

Confetti, rijst
Ook dat mag aan boord van Hét PartySchip. Het geeft alleen altijd wel veel meer rommel en dus opruimwerk. Helaas moeten we daar dus extra kosten voor doorberekenen.

Fotografie
Vergeet niet de fotograaf even aan boord mee te nemen voor we afvaren. Want een schitterende foto waar jullie samen aan het roer staan is wel heel symbolisch voor jullie start. Of samen op de voorsteven … ? Wat ook heel leuk is, is een foto van jullie, de getuigen, de ouders en de gasten (paarsgewijs) bij een reddingsboei van Hét PartySchip met daarbij jullie trouwdatum. Dit hoef je natuurlijk niet door de fotograaf te laten doen, maar kan eenvoudig in de loop van de party door een van jullie gasten gedaan worden.

Reacties bruidsparen
Wat waren zoals de reacties van bruidsparen die voor jullie trouwen op een schip ?
Hét PartySchip: helemaal geweldig, gezellig, uniek, informeel, een SuperSchip.
Bemanning: uitstekend, prima gastheer, vriendelijk, zeer sympathiek.
Bediening: geweldig, goed, oplettend, vlot, niets op aan te merken.
Organisatie: prima geregeld, tiptop uitvoering, groot succes, een perfecte party.

En wat kost het (ongeveer) ?
Maak zelf een globale begroting. Globaal, want bruiloften zijn afwijkend !
Met maar 10 muisklikken heb je al wel een goed idee van de kosten.
( Lees meer … ).

Kijk voor nog meer informatie en voorbeelden op de trouwpagina