trouwfeest op boot

Trouwfeest op boot ?

Op Hét PartySchip is trouwfeest op boot mogelijk !
Alleen een receptie of huwelijksfeest avond ?
Of een receptie, of een varend buffet of een feest op ons PartyEiland ?
Of zelfs trouwen op Hét PartySchip ? Het kan allemaal.

Feest !
Een trouwfeest aan boord van Het PartySchip is zonder meer het leukste feest. Dat zal iedereen je vertellen die een trouwfeest op een boot heeft meegemaakt. Hét PartySchip garandeert een onvergetelijke huwelijksdag. Aan boord hebben we ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van unieke huwelijken. En… hoe origineler, hoe leuker we het vinden om jullie wensen te realiseren. En … de eerste 12,5-jarigen hebben we al aan boord gehad !

Eindeloze mogelijkheden
De mogelijkheden die Hét PartySchip biedt voor een trouwfeest zijn werkelijk eindeloos. Neem het door met de kapitein. Hij en zijn bemanning staan er klaar voor om al jullie wensen te vervullen en jullie hiermee een onvergetelijk huwelijksfeest te bezorgen op onze partyboot.
Volgens de Kapitein zijn er maar twee beperkingen:
1. Jullie eigen fantasie !
2. En … helaas … jullie budget … .

Mooiste dag van je leven
Dus … als je geen standaard trouwfeestje in een standaard feestzaaltje wilt, of geen feestje van dertien in een dozijn, maar écht de mooiste dag van je leven wilt beleven, dan kies je voor een trouwfeest aan boord van de meest gezellige partyboot van de Randstad: Hét PartySchip ! Aan boord van Hét Partyschip bepaal je zelf wat er wel en niet geschonken mag worden: Receptie gedistilleerd, Hollands gedistilleerd, Buitenlands gedistilleerd, noem het maar op. Ook ten aanzien van snacks en hapjes zijn er volop mogelijkheden.

Vooraf de receptie op de partyboot.
Je wilt geen standaardreceptie ? Ook geen receptie van 13 in een dozijn ? Een receptie aan boord van Hét PartySchip is in alle opzichten bijzonder, uniek en sfeervol. We blijven daarbij uiteraard stil aan de wal liggen, want de gasten moeten aan en van boord wanneer zij dat willen. Op de wal zetten we statafels en een partytent neer. Een deel van de gasten staat aan boord een deel aan de wal. Iedereen loopt heen en weer en jullie zijn het stralend middelpunt ! Alternatief kunnen we ook een receptie op een eilandje verzorgen en worden de gasten met een bootje heen en weer gevaren. Zoiets ooit wel eens meegemaakt ?

Dan is het zo ver !
Het trouwfeest op de boot kan beginnen ! Al varend, dansend, zingend en feestend over de meest schitterende vaarwateren van de Randstad. Zoals de Westeinder, de Kaag en de Braassem. Al dan niet met zanger of bandje. Ook hier geldt weer alles kan, alles mag !

Ons PartyEiland voor je trouwfeest
En de overtreffende trap van je trouwfeest is een feestavond op ons PartyEiland. Dit is zo uniek, dit maken maar weinig mensen mee. Hier kan je natuurlijk ontzettend leuke dingen op doen. Je komt met je gasten aan boord aanvaren, dan staat daar een zeer luxe BBQ klaar, met koks, een uitgebreid buffet, hapjes, drankjes, bediening, noem het maar op. In een grote, schitterende, versierde en verlichte partytent. De zanger zet het welkomstlied in en de meest fantastische party die je kan bedenken is begonnen. Je kan je voorstellen dat een trouwfeest op een eiland heel apart, heel bijzonder is. En de perfecte afsluiting van dé dag van je leven !

Wat kan er nog meer op je trouwfeest ? Heel veel !
* Bruidstaart aansnijden ?
* Muziek / zanger / bandje / DJ aan boord ?
* Koor of drumband aan de wal ?
* Duiven, ballonnen of zelfs vuurwerk ?
Het kan ook weer allemaal !

Versieren
Hét PartySchip mag op jouw huwelijksfeest helemaal versierd worden. Met slingers, ballonnen, vlaggen, het maakt allemaal niet uit. Maak het maar helemaal feestelijk. Vaak gebeurd dit de avond van te voren door de ceremoniemeester met nog wat extra helpende handjes. Wij kunnen het versieren ook verzorgen. Wel wordt de tijd die we daarmee bezig zijn doorberekend. Na afloop van het huwelijksfeest mag je de versiering laten hangen. Wij halen het dan allemaal weg. Echter, als wij het weg halen dan wordt het niet bewaard, maar gaat het de prullenbak in. Wil je het bewaren, dan kan je het beter zelf na afloop er af (laten) halen. Confetti en rijst mag ook aan boord van Hét PartySchip. Het geeft alleen altijd wel meer rommel en dus opruimwerk. Helaas moeten we daar dus extra kosten voor doorberekenen.

Meer weten?
Wil je meer weten over jullie trouwfeest ? Neem dan contact met mij op !
Bel me op: 0172 – 506 222.
Mail me op: info@hetpartyschip.nl
Of vul het contact formulier in !

Hét Partyschip heeft verschillende knallende aanbiedingen voor je.
Of wil je gelijk al weten wat jouw huwelijksfeest kost ?
Klik hier; en met 10 muisklikken weet je precies wat jouw huwelijksfeest kost !
Zo simpel is het … … … .

En … klik hier voor de foto’s.