Unieke Party Tips

Tips voor een Top-party !

  1. Betaal niet meer dan nodig !
  2. Loop niet in keurslijf van rederij !
  3. Kies het juiste PartySchip !
  4. Organiseer een unieke party !
  5. Laat jouw gasten nog jaren praten over jouw feestje !

1- Betaal niet meer dan nodig !
Veel rederijen hanteren één tarief voor de boothuur. (€ 750,– tot € 1.500 of hoger). Of je nu met 10 of 100 man komt. Onzin natuurlijk, want een kleinere groep kost minder. (O.a. minder personeel). Ga uit van een lage basisboothuur. Plus kosten per gast, net als bij de rondvaartboot. En waarom zou je voor een tripje van 2 uur even veel betalen als voor 4 uur ? Minder uren is ook minder betalen. Ofwel; ook kleinere groepen hebben recht op korting. Even snel weten wat het kost ? Klik dan hier !

2- Loop niet in het keurslijf van de rederij !
Mag je wel alles zelf bepalen ? Wordt het wel helemaal jouw feest ? Mag je wel beperkingen aan de drankjes stellen ? Kan je je eigen catering aan boord zetten ? Je eigen DJ ? Je eigen zanger ? Je eigen bruidstaart ? Allemaal factoren die belangrijk voor je kunnen zijn. En die ook nog eens aanzienlijk in de kosten kunnen besparen !

3- Kies het juiste PartySchip !
Kies je PartySchip niet te groot of te klein, stem het af op de grootte van je groep. Op een te groot schip kom je elkaar niet meer tegen. Op een te klein schip wordt het dringen. Met 15 tot 45 man op een schip voor 150 personen maximaal betekent dat je elkaar moet zoeken. Puur ongezellig dus.

4- Organiseer een unieke party !
Maak er iets bijzonders van. Organiseer een échte BBQ aan boord. Bezoek een PartyEiland. Doe iets onderweg. Laat een zanger aan boord komen. Stap even van boord af voor een paar spelletjes. Laat jouw gasten achter het roer staan. Hoe vaak geef je nou een feestje aan boord van een PartySchip ? Máák er dus wat bijzonders van ! En … laten we eerlijk zijn; een feestje aan boord van een PartySchip kost nu eenmaal meer dan een feestje aan de wal … . Dus moet het helemaal TOP zijn !

5- Laat ze nog jaren praten over jouw feestje !
Zoals gezegd: een feestje aan boord van een PartySchip kost nou eenmaal meer dan een feestje aan de wal. Maar … …. over een geslaagd feestje aan boord van een PartySchip praten je gasten nog jaren ! En dat “gewone” feestje aan de wal ? Nou, dat is na 1 week al weer vergeten … … .

Tot besluit
Hoe verloopt het kennismakingsgesprek ?
Prettig ? Ongedwongen ? Neemt men alle tijd voor je ?
Of wordt je “van boord gekeken” ? De eerste indruk is  meestal de beste.

Wil je weten wat het kost ?
Geen zin om offerte aan te vragen maar wil je wel gelijk even weten wat het kost ? Ook dat kan bij ons … . Met een paar muisklikken weet je alles !
Bereken nú je eigen feestje en klik hier !

Of wil je meer informatie ?
Heb je een vraag of wil je een advies ?
Neem dan contact met ons op.

Meer weten ? Gebruik de onderstaande links:
Offerte
Kijk eens rond
Huwelijk

Aanbiedingen
Menukaart
Kosten
Referenties